x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO specială pentru Capitală: Vreme închisă și rece până sâmbătă

Prognoză METEO specială pentru Capitală: Vreme închisă și rece până sâmbătă

17 Mar 2021   •   10:51
Prognoză METEO specială pentru Capitală: Vreme închisă și rece până sâmbătă
Sursa foto: Hepta

ANM a emis miercuri o prognoză specială București și anunță vreme închisă și rece până sâmbătă.

Miercuri de la ora 10:00 până joi la ora 8:00, vremea va fi închisă și rece, iar pe parcursul zilei temporar va ploua și se vor acumula cantități de apă, în medie, de 5...7 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade.

Începând de joi dimineață până vineri dimineață, vremea va fi în continuare închisă și rece pentru această dată. Îndeosebi din orele după-amiezii, temporar se vor semnala precipitații la început sub formă de ploaie, iar în cursul nopții mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade.

În intervalul vineri ora 8:00 - sâmbătă ora 10:00, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar în cursul zilei vor mai fi posibile precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. La sfârşitul nopţii vor fi condiții de ceață.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo capitala