x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Surprize de la meteorologi! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele trei zile

Surprize de la meteorologi! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele trei zile

21 Sep 2020   •   11:57
Surprize de la meteorologi! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele trei zile

Meteorologii au anunțat că vremea se va încălzi în următoarele zile în majoritatea regiunilor ţării. Ei spun că începutul săptămânii vine cu vreme frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil în sud-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali. Maximele termice se vor situa între 22 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 17 grade. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 1 grad. Izolat,  în depresiunile intramontane vor fi condiții de ceață.

Marți 

Vremea va continua să fie frumoasă și caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil în sud-estul țării și la munte și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, iar în cursul zilei, local și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi de la 22…23 de grade pe litoral și în depresiunile Carpaților Orientali, până la valori în jur de 29 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse,  între 3 și 16 grade.

Miercuri

Vremea va fi caldă pentru această dată în toate regiunile, chiar călduroasă după-amiaza în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde noaptea, pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime  între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Joi

Vremea se va menține caldă, local călduroasă după-amiaza în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, nord-vestul, centrul țării, precum și în zonele de munte, unde izolat se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 7…8 grade.

Vremea în weekend
 
Finalul de săptămână vine cu vreme caldă, apoi se va răci în special în jumătatea de nord-vest a teritoriului, unde valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte.
 

×
Subiecte în articol: vremea