x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Surprize de la meteorologi: Cum va fi vremea in următoarele zile

Surprize de la meteorologi: Cum va fi vremea in următoarele zile

26 Mar 2020   •   16:02
Surprize de la meteorologi: Cum va fi vremea in următoarele zile

Vremea se va încălzi uşor de zilele viitoare, astfel că astăzi temperaturile vor ajunge la 16 grade în ţară, dar vântul va mai continua să bată.

Vinerivremea va fi şi mai caldă, potrivit prognozei meteo emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Tendinţa de încălzire a vremii va continua, astfel că maximele termice vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral. Cerul va fi variabil în sudul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în Muntenia şi pe litoral unde vor fi viteze la rafală de până la 55-60 km/h, dar şi la munte şi în sudul Banatului, unde rafalele vor fi de 70-90 km/h.

În restul regiunilor, intensificări ale vântului se vor semnala trecător şi pe arii mai restrânse, cu viteze în general de 40-45 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între -2 şi 6 grade, cu valori uşor mai coborâte în depresiunile intramontane. În orele dimineţilor, izolat, se va forma ceaţă, iar în nord şi în depresiuni, brumă. Presiunea atmosferică va mai scădea dinspre sud şi sud-est.

Sâmbătă
Valorile de temperatură se vor situa uşor peste cele normale în ultima decadă a lunii martie în majoritatea zonelor, astfel că cele maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul, estul şi centrul ţării, dar numai pe spaţii mici va ploua slab în extremitatea de sud-est.

Vântul va fi moderat în regiunile sud-estice şi la munte şi va sufla slab în restul teritoriului. Izolat se va semnala ceaţă, iar în depresiuni brumă.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: vremea