x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vești neașteptate de la meteorologi: VREMEA se încălzeşte în următoarele zile

Vești neașteptate de la meteorologi: VREMEA se încălzeşte în următoarele zile

23 Apr 2020   •   11:01
Vești neașteptate de la meteorologi: VREMEA se încălzeşte în următoarele zile

Vremea se va încãlzi uşor joi, urmând astfel ca valorile termice sã se situeze în jurul celor normale pentru aceastã perioadã.

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, pe suprafeţe mici cu intensificãri trecãtoare în prima parte a intervalului în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade, uşor mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest spre valori în jurul a 9 grade. Cu totul izolat, în depresiunile din estul Transilvaniei, noaptea se va produce brumã.

vineri, 24 aprilie 2020

Vremea va fi predominant frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil dupã-amiaza şi la începutul nopţii şi mai mult senin în restul intervalului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecãtoare la munte, în special pe creste, iar noaptea pe suprafeţe restrânse îndeosebi în nord şi nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 23 de grade, mai coborâte în zona litoralului spre 12...13 grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade, uşor mai scãzute în depresiuni.

sâmbătă, 25 aprilie 2020

Vremea va fi mai caldã decât în mod caracteristic datei, în special în sudul şi sud-estul ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales dupã orele prânzului, când va ploua cu o probabilitate mai mare în nord şi centru, precum şi în zonele de deal şi munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Vor fi mai ales averse, trecãtor însoţite de descãrcãri electrice, iar cantitãţile de apã pot fi izolat mai însemnate. Pe crestele montane, în partea a doua a intervalului, se vor semnala şi precipitaţii sub formã de lapoviţã sau ninsoare. Vântul va avea local şi temporar intensificãri în majoritatea regiunilor, dar cu cele mai mari viteze în zona montanã înaltã.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 25 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade.

duminică, 26 aprilie 2020

Vremea se va rãci în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în prima parte a zilei când doar pe arii restrânse va ploua slab, cu o probabilitate mai mare în centru, nord şi est.

La munte, în special pe creste, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte, local în regiunile estice şi izolat în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, uşor mai scãzute în depresiuni unde vor fi condiţii de brumã.

×
Subiecte în articol: vremea temperaturi meteorologi