x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme deosebit de caldă în weekend. Temperaturile vor urca până la 25 de grade Celsius

Vreme deosebit de caldă în weekend. Temperaturile vor urca până la 25 de grade Celsius

24 Apr 2020   •   10:40
Vreme deosebit de caldă în weekend. Temperaturile vor urca până la 25 de grade Celsius

Vremea va fi predominant frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza în zona de munte, iar spre sfârşitul intervalului în nord-vest, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în cursul nopţii în zona montanã, la altitudini mari şi local în Crişana. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 şi 23 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, mai scãzute, spre -4 grade, în depresiuni unde se va produce brumã.

sâmbătă, 25 aprilie 2020

Vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii, dar va deveni vântoasã în majoritatea zonelor. La munte, la altitudini mari, rafalele vor depãşi 80...100 km/h, iar în restul teritoriului vor fi intensificãri temporare, în special pe parcursul zilei, cu viteze în general de 50...60 km/h şi pe alocuri, cu precãdere în jumãtatea de nord-vest, peste 65 km/h. În zonele montane şi submontane, în regiunile nordice şi centrale temporar înnorãrile vor fi accentuate şi, mai ales dupã-amiaza şi seara, vor fi averse, însoţite pe arii restrânse de descãrcãri electrice. La munte, la înãlţimi mari, vor fi şi averse de mãzãriche, lapoviţã sau ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi slabe vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 şi 26 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, uşor mai mici în depresiuni.

duminică, 26 aprilie 2020

Vremea se va rãci în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, însã doar pe arii restrânse va ploua slab, cu o probabilitate mai mare în jumãtatea de nord-est a teritoriului. În zona montanã înaltã vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea unele intensificãri, cu precãdere în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 25 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, uşor mai scãzute în depresiuni unde vor fi condiţii de brumă

 luni, 27 aprilie 2020

Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, iar unele înnorãri şi izolat ploi slabe se vor semnala cu o probabilitate mai mare în regiunile vestice. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale în estul şi sud-estul ţãrii şi vor fi uşor mai ridicate în rest, astfel cã maximele, la nivel naţional, vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade, iar minimele între 1 şi 11 grade, mai scãzute spre -3 grade în estul Transilvaniei unde se menţin condiţii de brumã.

×
Subiecte în articol: vreme temperaturi