x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme închisă în Capitală în următoarele zile, cu ploi şi vânt

Vreme închisă în Capitală în următoarele zile, cu ploi şi vânt

06 Ian 2021   •   10:55
Vreme închisă în Capitală în următoarele zile, cu ploi şi vânt
Sursa foto: Hepta

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în Capitală, meteorologii prognozând vânt în rafale și posibile precipitații mixte. Abia vineri, gradele în termometre mai scad puțin și sunt posibile precipitații mixte.

Miercuri, în Capitală, meteorologii spun că va fi mult mai cald decât în mod normal pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valori de 12 grade, iar minima de joi va fi de 3 - 5 grade. Cerul se va înnora treptat, iar spre sfârșitul zilei, probabilitatea pentru ploi slabe va fi în creștere. Vântul va sufla în general slab.

Joi, vremea se va menține caldă pentru prima decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua în prima parte a zilei și din nou spre sfârșitul nopții de joi spre vineri. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul zilei, când viteza la rafală va atinge 35 - 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 9 - 10 grade, iar cea minimă va fi de 1 - 2 grade.

Vineri, vremea va fi închisă și va răci accentuat. Temporar va ploua, în general moderat cantitativ, iar în cursul nopții, cu o probabilitate destul de mare, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de 0 - 2 grade.

 

×
Subiecte în articol: vreme capitala