x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber 7 riscuri pe care trebuie să ți le asumi la 20 de ani

7 riscuri pe care trebuie să ți le asumi la 20 de ani

18 Mai 2018   •   11:17
7 riscuri pe care trebuie să ți le asumi la 20 de ani

De câte ori s-a spus că în viață trebuie să trăiești, nu doar să exiști? De o mulțime de ori și, cu toate acestea, tot nu este suficient pentru a ne convinge să trăim fiecare clipă la maximum.

Elite Daily vine în ajutorul tinerilor, a celor care au 20 de ani și vor să facă din această perioadă a vieții cea mai frumoasă amintire. Publicația menționată aduce în atenție riscurile și cât de frumos este să ți le asumă.

7 riscuri pentru a trăi cu adevărat la 20 de ani:

1. Spune „Te iubesc”

Unii dintre noi devin stresați când vine vorba de aceste cuvinte, căci atunci când sentimentele sunt reale, a face abuz de aceste cuvinte devine o vulgaritate. Pentru orice relație, momentul în care spui „Te iubesc!” este un moment cheie, căci există teama că acest sentiment nu este împărtășit. În cele din urmă nu mai contează nimic, ci doar ce simți tu și dorința de a exprima acest lucru.

2. Răsfață-te

Dacă ai 20 de ani, probabil te gândești la bani, la cum să-i economisești. Orice are legătură cu banii reprezintă un risc, însă dacă investești în tine, lucrurile vor decurge perfect. Relaxarea care vine cu răsfățul pe care ți-l oferi, cât și fericirea implicită, te vor ajuta să te bucuri te acești 20 de ani ai tăi.

3. Scapă de oamenii negativi

Este în regulă să realizezi că cineva nu are ce căuta în viața ta. Alungă tot ce este negativ și scapă de toată drama. Nu are rost să te învârți în jurul unor oameni care văd tot timpul doar partea goală a paharului.

4. Fă lucrurile care te pasionează

Toate acele visuri pe care le ai nu se vor îndeplini dacă nu muncești pentru ele. Ai capacitatea de a face tot ce te face fericit, poți să ajungi în punctul în care să faci bani din ceea ce îți place, așa că asumă-ți unele riscuri.

5. Înfruntă-ți temerile

Ești absolut înfricoșat să vorbești în public sau îți este jenă să stai de unul singur într-un restaurant? Acum este momentul să treci peste aceste temeri. Vor exista o mulțime de oportunități în viața ta, așa că nu trebuie să-ți creezi obstacole.

6. Oferă-ți respect

Nu face compromisuri care să te arunce într-o situațe în care nu vrei să fii. Nu renunța la ce îți dorești să faci, doar pentru că grupul tău de prieteni vrea să facă altceva. Meriți să trăiești o viață care să te facă fericit.

7. Experimentează frica de a nu putea să ieși

Dacă ai o mulțime de lucruri de făcut pentru facultate sau pentru job, iar prietenii tăi sunt într-un local în care se distrează, este în regulă. Nu este nimic greșit în a fi responsabil, iar această parte a vieții te învați să te organizezi. Concentrează-te pe ce ai de făcut pentru propria dezvoltare, iar distracția de după va fi mult mai savuroasă.

×
Subiecte în articol: riscuri 20 de ani sfaturi