x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii 33 de amenzi de circulatie in doar patru ore!

33 de amenzi de circulatie in doar patru ore!

14 Aug 2018   •   08:54
33 de amenzi de circulatie in doar patru ore!

Ajuns in concediu la Dubai, un turist britanic a inchiriat o masina si, nestiind probabil regulile locale de circulatie, a primit 33 de amenzi pentru depasire de viteza in doar patru ore. 

 

In varsta de 25 de ani, barbatul a inchiriat un Lamborghini Huracan imediat ce a ajuns la destinatie. Pentru doua zile, el a platit 1650 de dolari. 

A doua zi, compania de la care tanarul a luat masina, a inceput sa primeasca instiintari de la politie despre 33 de amenzi de circulatie. S-a constatat ca in decurs de numai patru ore, britanicul a condus cu viteze cuprinse intre 126 de kilometri pe ora si 230 km/h. 

Aceste abateri de la reguli au fost inregistrate de 33 de radare. Mare parte dintre aceste incalcari s-au produs in interval de cateva minute, iar doua la fiecare 60 de secunde. 

Suma totala pe care tanarul ar trebui sa plateasca pentru ca a apasat prea mult acceleratie depaseste 19.000 de dolari. Alte 27.500 vor trebui achitate pentru a scoate Lamborghini din custodia politiei.  

In Dubai, viteza maxima de rulare este de 25 km/h pe drumurile in lucru, de 40 km/h in zonele rezidentiale, 60 sau 80 km/h pe strazile orasului, 100 km/h pe sosele dintre localitati si de 160 km/h pe autostrazile din afara orasului. 

×