x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii A 13-a ediție a Hotelului de Gheață, pe bază de concurs

A 13-a ediție a Hotelului de Gheață, pe bază de concurs

de Diana Scarlat    |    12 Noi 2017   •   21:54
A 13-a ediție a Hotelului de Gheață, pe bază de concurs

Sezonul 2018 Hotel of Ice Bâlea Lac îmbină arhitectura cu muzica, prin intermediul sculpturii în blocuri de gheață. Pentru a diversifica proiectul și creația artistică, inițiatorii proiectului din inima Munților Făgăraș au lansat, pentru cea de-a 13-a ediție, un concurs de proiecte, pentru tinerii arhitecți care pot să-și lanseze propria viziune despre viitorul hotel de gheață.

Proiectele câștigătoare vor fi premiate cu un weekend la Palatul Brukenthal din Avrig și cu 1.000 de lei. “Vor fi selectați cinci proiecte câștigătoare, iar ideile vor fi puse în practică de meșterii sculptori de la Hotelul de Gheață”, explică Arnold Klingeis, inițiatorul proiectului. În afară de experiență, de premiul în bani și de excursia la Avrig, cei cinci câștigători vor avea transport, cazare și mese asigurate, pentru a-și pune ideile în practică, dar vor avea și ocazia să se afirme, să devină vizibili pentru publicul larg și să vorbească despre ideile lor, făcând parte din echipa care aduce la viață Hotelul de Gheață. Proiectele mai pot fi trimise până pe 26 noiembrie la echipa de management a hotelului de gheață, iar selecția se va face în perioada 15-20 decembrie.

Viitorul hotel este dedicat muzicii, fiecare cameră fiind un tribut adus artiștilor. Freddie Mercury și membrilor trupei Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna, Corina Chiriac, Holograf, Peter Maffay, BZN și The Rolling Stones sunt artiștii care se vor transforma în camere de hotel în această iarnă, la Bâlea Lac. Artiștii au fost aleși astfel încât să satisfacă toate gusturile turiștilor care vizitează Hotelul de Gheață.

×
Subiecte în articol: Hotel of Ice balea lac