x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Benitses, vacanţa ideală în Corfu

Benitses, vacanţa ideală în Corfu

22 Mai 2013   •   15:23
Benitses, vacanţa ideală în Corfu

Pana in 1970, Benitses era doar un simplu sat de pescari. Apoi s-a transformat intr-o statiune turistica, cu o multime de spatii de cazare, taverne, cafenele si restaurante.

Statiunea este situata pe Insula Corfu, aproape de vechiul si frumosul oras Corfu (capitala insulei). Benitses asigura petrecerea unei vacante linistite si este destinatia perfecta pentru familii, cupluri, oricine este in cautarea unui loc de relaxare la soare, in timp ce se bucura de ospitalitatea si farmecul unui decor unic.

Clima blanda si frumusetea naturala a locului, unde marea si muntele co-exista in armonie, va vor impresiona in mod sigur! Veti vedea case vechi, cuibarite in mijlocul naturii si pescari care mesteresc la plasele lor, in micul port.

Plaja, amenajata foarte frumos, cu umbrele si sezlonguri colorate, este foarte curata, cu apa cristalina si un amestec de nisip si pietris, avand distinctia Steagul albastru.

Obiective turistice

Este important sa retineti ca Benitses are toate facilitatile pentru a va oferi o vacanta placuta si relaxanta. Exista aici mai multe supermarket-uri, o farmacie, centre de infrumusetare, un salon de coafura, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, mai multe magazine de suveniruri, un loc de joaca pentru copii, un port de agrement, dar su restaurante si taverne pentru toate gusturile.

Locuitorii din Benitses sunt ospitalieri, prietenosi si familiarizati cu cele mai diverse culturi. Fara nicio îndoiala, va veti indragosti de Benitses!

Din Benitses, merita sa explorati principalele puncte de interes ale insulei Corfu: Muzeul Shell (unde se afla cea mai mare colectie de scoici din Europa), Academia Ionica, Biserica Sf. Spiridon, Biserica Bizantina, Paleopolis (ruinele primul oras, construit in 750 i.Hr.), Palatul Achilleion, Palaio Frourio (Vechea Fortareata, unde puteti vizita Biblioteca Municipala, Arhiva, Colectia Bizantina, Turnul cu ceas si Farul) si Neo Frourio (Noua Fortareata, unde poti vizita Muzeul de Ceramica).

Informatii utile
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Corfu, situat la 12 km. Puteti ajunge in Benitses cu autobuzul. In Benitses, se pot inchiria jeep-uri, motociclete sau biciclete. Veti gasi aici mai multe tipuri de restaurante si terase, unde va puteti relaxa si bucura de preparate din bucataria traditionala greceasca sau de peste proaspat. In port,se pot inchiria iahturi si barci pescaresti.

Oferta sejur Corfu
Platesti un loc si merge toata familia, Hotel Nissi 2* - de la 306 Euro, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro

×
Subiecte în articol: oferta sejur Corfu