x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cea mai bună metodă pentru a achiziționa BILETE DE AVION la prețuri mici

Cea mai bună metodă pentru a achiziționa BILETE DE AVION la prețuri mici

04 Mai 2016   •   17:53
Cea mai bună metodă pentru a achiziționa BILETE DE AVION la prețuri mici

Principalul factor care determină costul unui zbor este cererea călătorilor pentru o anumită destinație. Folosindu-ne de această regulă, putem face economii importante, susține un specialist în domeniu.

Ne putem bucura de cele mai mici prețuri dacă alegem să zburăm în zilele în care călătoresc puține persoane, potrivit sfaturilor lui Tim Lyon, directorul responsabil pentru fixarea prețurilor din cadrul companiei American Airlines.

Acesta a explicat într-un interviu pentru Bloomberg că, pentru a achiziționa bilete la prețuri mici, trebuie să evităm să zburăm în weekend, de sărbători, sau în plin sezon.

Metoda se dovedește a fi cea mai eficientă, scrie gaceta.es, căci în acest fel economisim mai mult decât atunci când cumpărăm tichetele în avans cu câteva luni.

Astfel, chiar dacă distanța parcursă se traduce prin costuri pentru compania aeriană (combustibil și salariile membrilor echipajului), costul joacă un rol minor atunci când se fixează tarifele biletele.

„Indiferent ce se întâmplă, scaunele vor zbura”, a afirmat Lyon, făcând referire la faptul că zborurile se realizează indiferent de circumstanțe.

×