x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Creta – o destinatie de vacanta plina de atractii pentru copii

Creta – o destinatie de vacanta plina de atractii pentru copii

25 Mar 2013   •   17:39
Creta – o destinatie de vacanta plina de atractii pentru copii

Creta, cea mai mare insula a Greciei, este alegerea perfecta pentru o vacanta cu familia. Vei gasi aici plaje cu nisip fin, golfuri numai bune pentru snorkeling, rezervatii naturale de strabatut la pas si patru parcuri acvatice.

Se spune ca Insula Creta, cea mai sudica din Marea Egee, ar fi locul in care s-a nascut Zeus, parintele tuturor zeilor. Este un loc fascinant, incarcat de istorie, de la ruinele palatului Knossos, din perioada minoica, la fortarete din timpul dominatiei venetiene si moschei si manastiri din vremea ocupatiei otomane si bizantine. Pe insula sunt multe locuri frumoase de explorat, pentru toate gusturile si toate varstele. Cei interesati de istorie pot vizita ruinele Palatului Knossos sau Muzeul Arheologic din Heraklion, unde vor putea admira superbe obiecte de podoaba din perioada minoica. Amatorilor de drumetii le recomand o  incursiune pe muntii stancosi, cu plantatii de portocali, in sate izolate si pe chei spectaculoase, cele mai uluitoare  fiind Cheile Samaria. Daca vreti sa ramaneti aproape de mare, faceti o plimbare de-a lungul coastei, admirati Portul Venetian sau  alegeti unul dintre cele patru parcuri acvatice. Cel mai mare este Watercity (aproape de Kokkini). Aqua Plus de langa Hersonossos, este mai mic, dar are o multime de atractii.

Hotelul unde te simti ca acasa
Grand Hotel este alegerea perfecta pentru familiile cu copii datorita serviciilor pe care le ofera: meniuri speciale pentru copii, Mini Club si spatii special amenajate unde se pot juca sub suravegherea personalului calificat (copiii intre 4 si 12 ani), baby sitting la cerere. Astfel, parintii vor avea timp si pentru ei si vor simti din plin ca sunt in vacanta. Hotelul are nu mai putin de patru piscine: piscina principala, unde este zilnic program de animatie, sub supravegherea animatorilor profesionisti, piscina de relaxare (amplasata intr-o zona linistita), piscina pentru copii, cu o zona speciala pentru bebelusi, si piscina incalzita din interiorul hotelului.  Toate pun la dispozitie sezlonguri si umbrele. In acest hotel este valabil conceptul Aquamania, creat de agentia Christian Tour. Ce inseamna acest concept? Acces la parcul acvatic din apropiere, la sporturi acvatice, la toboganele si piscinele hotelului, animatie realizata de profesionsti. Intr-un cuvant, un sejur in Creta de care iti vei aminti cu placere!

Sejur Creta
Grand Holiday Resort 4*(Aquamania) - de la 449 euro/pers. , transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu premium all inclusive, asistenta turistica pe perioada sejurului. Christian Tour, , www.christiantour.ro tel. 021.211.11.39

×