x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii De ce nu trebuie sa mergi descult prin camera de hotel

De ce nu trebuie sa mergi descult prin camera de hotel

05 Mai 2018   •   10:59
De ce nu trebuie sa mergi descult prin camera de hotel

Specialistii americani afirma ca, intr-o camera de hotel, chiar si cu mai multe stele, covoarele sunt cele mai murdare. De aici si rostul acelor papuci gratuiti, pentru ca vizitatorii sa nu fie nevoiti sa mearga in picioarele goale.

 

Fireste, covoarele sunt aspirate, sunt spalate cu detergenti speciali, dar care nu patrund in profunzime, limpezind doar culorile si improspatand aerul din camera.

Prin urmare, exista riscul ca printre firele covoarele sa se ascunda nu doar bacterii, numeroase, dar si mici cioburi de sticla, greu de eliminat chiar si de cele mai performante aspiratoare.

In plus, pernele decorative de pe paturi sau fotolii nu trebuie folosite. Practic, ele nu se schimba si nu se spala decat la incheierea sezonului sau o data la cateva luni, ar clientii le arunca de multe ori pe jos.

Pe de alta parte, specialistii recomanda turistilor sa nu se aseze direct pe scaunele din hoteluri sau restaurante. Un pantalon sau o fusta lunga va fereste de contactul direct cu tapiteria. Chiar stearsa si spalata cu regularitate, aceasta pastreaza, in structura ei, destula mizerie.

 

×