x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Destinația săptămânii. Londra, o vacanță regală

Destinația săptămânii. Londra, o vacanță regală

10 Ian 2017   •   19:40
Destinația săptămânii. Londra, o vacanță regală
Sursa foto: ZoltanGabor/Getty Images/iStockphoto

Londra poate fi mereu o idee bună pentru o evadare din țară. Uriașa metropolă, cu o poveste impresionantă, nu are cum să vă plictisească. Londra e bogată în povești cu regi și regine, prinți și prințese.

De aceea, printre obiectivele turistice ce nu trebuie ratate se află Palatul Buckingham, Biserica Westminster Abbey sau bijuteriile regale din Turnul Londrei.

De asemenea, nu trebuie să ratați nici Muzeul Britanic din Londra care este cel mai vechi muzeu din lume. Pentru că Londra este mereu străbătută de turiști, cel mai indicat este vă achiziționați bilete online.

Veți avea și reduceri considerabile dacă optați pentru această variantă. Londra este faimoasă și la capitolul distracție. Celebra roată London Eye este vânată de turiști.

Prețurile diferă în funcție de dorințe. Puteți să mergeți cu roata în timpul zilei, dar și seara, puteți închiria o cabină pentru a nu merge cu alți turiști sau puteți chiar cina în London Eye.

Celebrul muzeu al statuetelor de ceară, Madame Tussauds, se află tot în capitala Angliei. Aici puteți să vă pozați cu actorii sau cântăreții voștri preferați.

Sea Life, uriașul acvariu din Londra, este alt magnet pentru turiști. Aveți ocazia să vedeți aici rechinii cum înoată deasupra voastră.

Dacă luați biletele online, puteți combina mai multe atracții din Londra la un preț bun. Luna aceasta găsiți bilete de avion pentru Londra chiar și la 20 de euro de persoană.     

×