x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

02 Apr 2006   •   00:00

Eveniment - Vacante la Targul de Turism


Oferte de Pasti, vacante, programe turistice, sejururi, dintre toate acestea turistii isi pot alege ceea ce li se potriveste pentru concediu, la cea de-a XV-a editie a Targului National de Turism, care va avea loc intre 6-9 aprilie la Romexpo. Targul este deschis intre orele 10:00-18:00, iar pretul unui bilet este de 4 RON.

Vatra Dornei - Baza de tratament, in haine noi


Lucrarile de modernizare ale bazei de tratament din Vatra Dornei, detinuta de Dorna Turism, vor fi finalizate in aceasta luna. Proiectul, demarat anul trecut si estimat la aproximativ 1,9 milioane de euro, a vizat reparatii capitale si dotarea bazei cu aparatura medicala si de recuperare.

Aeroport - Check-in online, din 2007


Persoanele care calatoresc cu British Airways din Aeroportul Henri Coanda vor putea, de anul viitor, sa faca inregistrea pentru zbor la asa numitele "self service check-in kiosk", au afirmat reprezentantii companiei. Aceste aparate permit pasagerilor sa se inregistreze si sa obtina tichetul de imbarcare in cateva minute. Astfel de aparate sunt folosite deja in marile aeroporturi occidentale.

Excursie - Plaja si relaxare in Tunisia


In luna mai puteti petrece o saptamana pe plajele insorite ale Tunisiei. O excursie de sapte zile, cu demipensiune, costa intre 300 si 500 de euro de persoana, in functie de categoria hotelului ales. Transportul se face cu avionul, cursa charter cu plecare din Bucuresti si Cluj. La pretul excursiei se mai adauga taxa de aeroport si asigurarea de zbor (95 de euro) si asigurarea medicala.

Vacanta - Tabere de primavara


Elevii si studentii pot alege sa-si petreaca vacanta de primavara in una din taberele puse la dispozitie de Autoritatea Nationala pentru Tineret. Pentru cele 3.346 de locuri de cazare, tariful per zi (incluzand cazare si trei mese) variaza intre 32,72 si 40 lei RON, in functie de destinatia aleasa. Oferta este valabila in perioada 14.04.2006 - 23.04.2006. Cei interesati se pot adresa Directiilor Judetene pentru Tineret sau Directiei Programe Recreative si de Divertisment pentru Tineret din cadrul ANT, la telefon 021-212 35 07. (Eugenia Mihalcea)

Proiect - "Drumul vinului" la Alba


Proiectul "Drumul vinului", derulat de Consiliul Judetean Alba, va fi promovat saptamana viitoare in Italia si in cadrul Consiliului International al Asociatiei Regiunilor Europene Viticole - AREV, potrivit Rompres. Programul va promova ofertele producatorilor de vin pe traseul cuprins intre localitatile Calnic si Cetatea de Balta, trecand prin punctul central, podgoriile de la Jidvei.

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie