x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Nopti turcesti in Kusadasi

Nopti turcesti in Kusadasi

28 Iun 2013   •   13:23
Nopti turcesti in Kusadasi

Pentru turci, bunadispozitie si distractia sunt la ordinea zilei. Daca esti in vacanta in Kusadasi nu te poti intoarce acasa fara sa iei parte la o petrecere turceasca autentica, cu dansuri orientale, atmosfera vibranta si mancare traditionala. Unde mai pui ca vei putea “fura” si din miscarile vestitelor dansatoare din buric!

Cand spui Turcia, gandul iti zboara rapid la vacanta, hoteluri all inclusive, bazaruri, narghilele, cafea la ibric, belly-dancing si bairam. Turcia se afla la confluenta a doua mari civilizatii: cea orientala si cea occidentala, un amalgam de traditii vestice si estice, o punte intre cultura europeana si cea asiatica. Turcii au o puternica traditie ospitaliera si oriunde ai calatori te intampina cu salutul „Hos Geldiniz”, care inseamna ‘‘Venirea ta ne aduce fericire!’’.

Daca iti planifici vacanta pe taram turcesc, poti fi sigur ca vei avea parte de experiente de neuitat! Alege o statiune pe malul Marii Egee, in care sa te bucuri de toate beneficiile si ospitalitatea turceasca. In Kusadasi, vei gasi numeroase plaje cu nisip fin, apa calda si o atmosfera linistita, care iti permite in timpul zilei sa lenevesti pe sezlong sau sa te bucuri de bauturi racoritoare la umbra teraselor.

Seara, atmosfera se schimba in Kusadasi! Zona magazinelor se supra-aglomereaza, barurile devin cluburi de dans si se umplu de turisti dornici de petrecere. Oamenii danseaza pe boxe, bar sau mese si bautura curge in valuri. In fata fiecarui bar se afla tineri angajati special pentru a te atrage inauntru, oferindu-ti gratis shot-uri si cocktail-uri. Muzica ritmata este la volum maxim si te invita la dans. Vei auzi hiturile verii combinate cu muzica turceasca. Red Lion este unul dintre localurile populare, in care se danseaza toata noaptea, ca si Halikarnas, cea mai mare discoteca in aer liber din Europa, cu show-uri de dans si petreceri cu spuma.

La Kervansaray, un vechi castel otoman, ai parte de o seara turceasca plina de momente artistice autentice. Spectacolele imbina dansurile traditonale ale cadanelor, ritmurile orientale ale muzicii turcesti cu mancarea delicioasa si atmosfera de petrecere.

Poti avea parte de o petrecere de neuitat intr-un clubul de dans plutitor. In fiecare weekend, Catamaranul, un vapor – club de noapte, paraseste portul ducand petrecaretii in larg si se mai intoarce abia dimineata, in zori. Ca sa urci pe vas platesti o taxa de intrare in care este inclusa si o bautura.

Sejur oferta Kusadasi
Hotel Albora 3
De la 332 euro/pers. Transport cu avionul curse charter, transferuri, 7 nopti cazare, demipensiune, asistenta turistica. Europa Travel, Tel. 021-9407, www.europatravel.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Kusadasi