x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii O călătorie în cinci oraşe de pe trei continente ar putea costa 1.000 de euro în 2018

O călătorie în cinci oraşe de pe trei continente ar putea costa 1.000 de euro în 2018

17 Noi 2017   •   15:14
O călătorie în cinci oraşe de pe trei continente ar putea costa 1.000 de euro în 2018

O călătorie cu plecare din Bucureşti cu destinatia Londra, dar trecând prin Chiang Mai, Kuala Lumpur, Singapore şi Los Angeles ar putea costa cu puţin peste o mie de euro în 2018, arata datele înregistrate de motorul de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro

 

Conform studiului, principala rută este Europa - Asia - America şi înapoi în Europa, iar excursia ar urma să dureze aproximativ o lună de zile.

'Oricât de mult călătoresc românii în prezent în Europa şi dincolo de graniţele continentului, experienţele de tip city break oferă mai puţin timp pentru a descoperi o cultură sau a interacţiona cu localnicii. O călătorie în jurul lumii permite o experienţă mai bogată ca timp, culturi descoperite, întâlniri cu oameni de-ai locului. Românilor le place într-o mai mare măsură să intre în vorbă cu localnicii (57%) decât cu alţi turişti pe care îi întâlnesc pe timpul călătoriei. Totodată, conversaţiile cu alţi turişti români (51%) sau de alte naţionalităţi (49%) sunt plăcute pentru călătorii români. Doar 14% dintre aceştia preferă să nu intre în dialog cu oameni noi atunci când călătoresc', menţionează autorii raportului.

Preţurile sunt valabile pentru perioada 1 martie - 4 aprilie 2018, căutate de Aventurescu.ro (câştigător al premiului 'Cel mai popular blogger de travel din Romania' la eTravel Awards 2017), pe site-ul momondo.ro, un motor de căutare gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri şi închirieri auto la nivel global.

momondo are birourile în Copenhaga şi este prezent în peste 30 de pieţe internaţionale, fiind parte din KAYAK, companie independentă în cadrul Priceline Group, precizeaza agerpres.

×