x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Ponturi de călătorii. Înainte de a pleca în croazieră

Ponturi de călătorii. Înainte de a pleca în croazieră

11 Feb 2016   •   10:28
Ponturi de călătorii. Înainte de a pleca în croazieră
Sursa foto: Wavebreakmedia Ltd/Getty Images/Wavebreak Media

Dacă vă hotărâți să plecați într-o vacanță pe apă, trebuie să luați în calcul faptul că veți petrece o săptămână pe un „oraș” plutitor. Așa că bagajul trebuie pregătit cu multă atenție.

Luați-vă câteva haine, medicamente sau obiecte de toaletă în bagajul de mână. În cazul în care bagajul de cală vă este pierdut de către compania aeriană în drumul spre portul de îmbarcare, atunci veți avea măcar lucrurile esențiale. Alegeți haine pentru orice ocazie.

Este bine să aveți mai multe haine elegante dacă vă doriți să vizitați Europa. În schimb, în alte destinații, îmbrăcămintea casual este mai mult decât bine-venită: de exemplu, în Hawaii, Riviera Mexicană, Caraibe sau Polinezia Franceză. Și nu uitați să vă gândiți și la activitățile din port: șlapii sunt confortabili pentru o zi la plajă, însă pentru vizitele la diferite obiective sau pentru cei care își închiriază biciclete este mai bine să aveți încălțăminte comodă.

Alte lucruri importante pe care ar fi bine să le împachetați, deoarece nu sunt disponibile la bord sau sunt scumpe, ar fi: umerașe, medicamente, baterii, carduri pentru aparatul de fotografiat, creme de protecție solară, dopuri pentru urechi, pungi de plastic pentru transportul lichidelor sau cabluri de alimentare pentru electronice.
 

×