x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Top cinci locaţii cu cele mai mari scăderi de preţuri din ultimul an la biletul de avion

Top cinci locaţii cu cele mai mari scăderi de preţuri din ultimul an la biletul de avion

31 Aug 2017   •   14:41
Top cinci locaţii cu cele mai mari scăderi de preţuri din ultimul an la biletul de avion

Poate că vara este pe sfârşite, însă este momentul perfect pentru călătorii ieftine în locuri superbe. Preţurile zborurilor de avion din septembrie au scăzut dramatic, iar lupta continuă între companiile aeriene în ceea ce priveşte cele mai mici preţuri, scrie The Independent.

Iată top cinci locaţii pentru cei care îşi doresc să economisească bani, chiar dacă vor o vacanţă:

Faro

Oraşul de la malul mării din Portugalia ocupă locul întâi, cu preţuri cu până la 24% mai ieftine comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut. Zborurile încep de la 40 de lire, iar temperaturile în luna septembrie sunt între 20 şi 27 de grade Celsius.

Palma

Bijuteria de la Marea Mediterană, Palma de Mallorca este pe locul doi în ceea ce priveşte preţul scăzut al biletului de avion, comparativ cu cel de anul trecut. Astfel, un bilet costă cu 21% mai puţin decât în trecut, ceea ce înseamnă că poţi obţine un bilet la preţul de 33 de lire.

Alicante

Biletul către staţiunea spaniolă Alicante are un preţ cu 18% mai mic comparativ cu septembrie 2016, iar asta înseamnă că poţi obţine zborul la preţul de 51 de lire.

Ibiza

Un bilet de avion către Ibiza a scăzut cu 17% faţă de biletele din septembrie 2016. Astfel, poţi cumpăra un bilet de avion începând cu preţul de 33 de lire.

Malaga

Portul aflat pe Costa Del Sol se află în top cinci locaţii cu cele mai mari scăderi de preţuri din ultimul an, la biletul de avion. Astfel, comparativ cu septembrie 2016, preţul unui bilet de avion a scăzut cu 14%, ceea ce înseamnă că îţi poţi cumpăra un bilet la preţul de 40 de lire.

 

×