x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Vacanță într-o închisoare KGB. Emoții tari, insulte și bătaie, pe banii tăi

Vacanță într-o închisoare KGB. Emoții tari, insulte și bătaie, pe banii tăi

06 Iul 2014   •   22:16
Vacanță într-o închisoare KGB. Emoții tari, insulte și bătaie, pe banii tăi

Există agenții de turism care „vând” pachete de vacanță mai puțin obișnuite, unde „all inclusive” înseamnă „apă, paie și bătaie”. Află despre ce e vorba și unde se întâmplă asta.

Unele tari sunt gata sa faca orice pentru a atrage turistii. Este si cazul Letoniei. Are plaje frumoase si o bucatarie excelenta, dar parca lipsea ceva. Asa ca acum amatorii de senzatii tari platesc ca sa petreaca o zi intr-o inchisoare a KGB.

Vrei ca pe langa mare, soare, mancare buna sa „beneficiezi” si de insulte, batai si o executie? In acest caz, Lituania este „tinta” perfecta.
Totul se desfasoara dupa un program bine stabilit - intr-o zi calda de vara, 20 de "prizonierii, 15 studenti si elevi letoni si cinci americani, intre care un baietel de opt ani, sunt „incarcerati” la Liepaja, un orasel din vestul Letoniei. Odata ajunsi, sunt intampinati de gardianul-sef, care ii intreaba cu glas tunator si privire fioroasa - “Stiti pentru ce fel de oameni este aceasta inchisoare?”. Totul in atitudinea lui este de un realism terifiant. 

Citeste articolul integral AICI

×
Subiecte în articol: felicia vacanta