x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Vacanță în România ta. Trei Ape - o stațiune de poveste, neștiută de mulți (VIDEO)

Vacanță în România ta. Trei Ape - o stațiune de poveste, neștiută de mulți (VIDEO)

19 Oct 2016   •   11:55
Vacanță în România ta. Trei Ape - o stațiune de poveste, neștiută de mulți (VIDEO)

Lacul Trei Ape, cel care dă şi denumirea staţiunii este punctul de confluenţă a trei pâraie de munte (Brebu, Grădiştea şi Semenic) care se întâlnesc pentru a da naştere râului Timiş. Este unul dintre multele locuri de poveste din ţara noastră, care nu se bucură de notorietatea şi reputaţia pe care ar merita-o.

Cu o suprafaţă de 45 de hectare, lacul Trei Ape este cel mai înalt lac de acumulare din masivul Semenic, fiind situat la 37 de kilometri distanţă de Reşiţa şi la doar 5 minute de Gărâna.

Stațiunea Trei Ape este fără doar şi poate o oază de liniște și relaxare, care oferă turiștilor un aer dintre cele mai pure, destinat să te învăluie într-o stare de bine şi să te încarce cu energii pozitive.

Trei Ape, staţiunea aflată la 850 m altitudine este un complex de dimensiuni reduse cu hotel, căsuţe pentru cazare, terasă şi ponton cu şezlonguri, unde se pot practica sporturi nautice (plimbare cu barca şi hidrobicicleta).

Pădurile de brazi care învăluie ca o coroană lacul pun în valoare frumuseţea naturală a locului, cu peisajaie superbe, care îţi taie respiraţia.

Citește mai mult AICI și urmărește VIDEO

×