x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Vacanta - Tabere de studiu

Vacanta - Tabere de studiu

de Eugenia Mihalcea    |    19 Mar 2006   •   00:00
Vacanta - Tabere de studiu

Tinerii care vor sa-si petreaca o saptamana din vacanta de vara pe litoralul grecesc cu numai 160 de euro se pot inscrie la Directiile Judetene pentru Tineret ale Autoritatii Nationale pentru Tineret.

Taberele sunt organizate in perioada 2 iunie-30 septembrie 2006 in statiunea Olympic Beach-Katerini, situata in partea de nord a Greciei, la 80 de kilometri de Salonic. Pretul include sase nopti de cazare cu pensiune completa la Hotelul Nikitas si Vila Helena, in camere cu 3-4 paturi, transportul cu autocare de lux, turul orasului Salonic, dar si asistenta de grup pe toata durata excursiei. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul 021.212 35 07.

Elevii care vor sa studieze o limba straina se pot odihni si invata in tabere din Marea Britanie, in vacanta de primavara. Pachetele, oferite de Mara Travel, cuprind programe de doua sau trei saptamani, cu cazare in campusuri sau la familii engleze. Tinerii pot studia limba engleza, dar beneficiaza si de un program cu activitati sportive, jocuri si excursii. Tarifele pentru doua saptamani cu cazare si pensiune completa variaza intre 1.300-1.600 de lire (circa 1.900- 2.300 de euro), in functie de localitate, de cazare si programele incluse.

×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie