x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Zakynthos, insula distracţiei, paradisul clubbing-ului

Zakynthos, insula distracţiei, paradisul clubbing-ului

07 Iun 2013   •   15:12
Zakynthos, insula distracţiei, paradisul clubbing-ului

Zakynthos are renumele de cea mai petrecareata insula a Greciei, asa ca daca vrei o vacanta in care ziua sa te relaxezi pe plaja, la soare,  iar noaptea sa dansezi in cluburi, rezerva o vacanta in frumoasa insula!

Vara, insula Zakynthos devine destinatia preferata a DJ-ilor faimosi si a petrecaretilor. O alternativa la Ibiza, centrul clubbing-ului din insula greceasca, este Laganas, urmat indeaproape de Tsilivi si Argasi. Laganas are nenumarate baruri si restaurante si unele dintre cele mai bune cluburi de pe insula.  In timpul zilei, turistii se aduna pe plaja Laganas, cea mai mare din Zakynthos, unde lenevesc la soare, admira testoasele Caretta sau practica sporturi nautice sau fac o mica plimbare cu feribotul pana la plaja Agios Nicolaos.

Rescue Club Zante este cel mai mare club din Insulele Ionice si, zice-se, cel mai bun club din Zakynthos. Aici pot petrece peste doua mii de oameni in cele trei sali imense,cu sase baruri si open air lounge bar. Rescue este locul in care cei mai trendy DJ isi dau intalnire in fiecare vara. Anul acesta sunt asteptati Dj Danny Howard, Dj Eddie Halliwell, Dj Umek si  Freemasons. Senzatia verii 2013 vor fi petrecerile UV paint Party.  Poti merge si in Zero Club, unde vei experimenta senzatii tari cu demonstratiile barmanilor si muzica in tendinte.

In Tsilivi, cel mai bun cocktail bar este Reportage. Barmanii stiu sa prepare zeci de cocktailuri cu alcool sau fara, si la fiecare cocktail comandat primesti unul gratis. Daca ai chef de dans, poti sa alegi ringul din interior sau barul in aer liber.

Sa faci clubbing in Zakynthos, sa dansezi pana dimineata pe plaja este distractiv, dar sunt multe alte lucruri de facut si de vazut pe superba insula.

Pont! Autobuzele de transport public si taxiurile sunt in numar mic pe insula, noaptea sunt si mai putine, asa ca poti sa stai in club pana spre dimineata cand incep sa circule.

Oferta sejur Zakynthos
Hotel Cavo D'Oro 2+* - 1 Euro/pers./noapte, cazare cu mic dejun. Europa Travel, www.europatravel.ro

×
Subiecte în articol: oferta sejur Zakynthos