x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Ai o mătură acasă? Trebuie să știți aceste lucruri! Ce nu trebuie să faci dacă se rupe mătura!

Ai o mătură acasă? Trebuie să știți aceste lucruri! Ce nu trebuie să faci dacă se rupe mătura!

13 Iul 2016   •   15:49
Ai o mătură acasă? Trebuie să știți aceste lucruri! Ce nu trebuie să faci dacă se rupe mătura!

În domeniul magiei mătura este cel mai adesea asociată cu vrăjitoarea. Conform legendei măturile se foloseau doar ca un mijloc de zbor pentru vrăjitoarele mai mari sau mai mici. Dar ce alte superstiții mai pot fi întâlnite, pornind de la acest instrument banal, pe care îl poți întâlni în orice casă?

Acest obiect are de fapt proprietati magice puternice. Matura este un simbol al domesticitatii, al familiei, al fericirii si joaca un rol major in apararea sa.

Oricine are o matura in fiecare casa. Potrivit credintelor, atunci cand aceasta incepe sa se rupa, ar trebui sa o aruncati. Daca nu faceti acest lucru, puteti avea conflicte in familie si probleme. Este bine sa o aruncati departe, astfel incat sa nu atraga boli, nenorociri si mizerii.

Citește mai multe despre BABA VANGA și profețiile pentru anul 2016

Nu ar trebui sa ii dati foc, pentru ca veti fi invadati de purici, plosnite sau alte insecte mici. Daca nu doriti sa aruncati o matura veche, atunci puneti-o intr-un hambar in curte.

O matura noua nu ar trebui sa fie.............

Citește mai multe astfel de superstiții

×