x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Alegerea bradului de Crăciun IDEAL. „Ghid de supraviețuire”

Alegerea bradului de Crăciun IDEAL. „Ghid de supraviețuire”

03 Dec 2015   •   21:18
Alegerea bradului de Crăciun IDEAL. „Ghid de supraviețuire”

 Alegerea bradului de Crăciun nu e floare la ureche, decât poate numai pentru cine n-a cărat vreodată, din răsputeri, un brad acasă doar ca să constate că nu încape pe ușă.

Ca sa nu ajungi tu de pomina anul asta, ti-am pregatit un „Ghid de supravietuire“ pentru decoperirea bradului care ti se potriveste, in asa fel incat „prada“ pe care o aduci acasa sa multumeasca chiar si cele mai exigente standarde ale familiei.

Mai e o saptamana pana la Craciun, asa ca probabil ai inceput cursa pentru gasirea bradului perfect. Oricat ar fi de placuta, „vanatoarea“ de brazi nu e insa doar o indeletnicire distractiva, ci implica destul de multa atentie si planificare in avans.

Cat de inalt ar trebui sa fie bradul, ce specie sa alegi, cum trebuie sa arate acele si, mai ales, cat de complicat va fi sa il ingrijesti astfel incat sa ramana proaspat cat mai multa vreme – iata aspectele cele mai importante pe care sa-ti bazezi decizia.

Vezi și Ornamente din tuburi de carton
Decorațiuni homemade cu conuri de brad

Desi aceste preocupari nu ar trebui sa te impiedice sa pleci la „lupta“ cu zambetul pe buze, e bine sa nu lasi nimic la voia intamplarii si sa te asiguri ca ai luat totul in calcul inainte sa achiti bonul de plata.

Sfaturi de folosit in goana dupa bradul de Craciun
..........................


Citește mai mult și află ce trebuie să faci ca să alegi cel mai frumos brad de Crăciun

×