x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cataloage de prezentare ca sursă de inspiraţie

Cataloage de prezentare ca sursă de inspiraţie

de Georgiana Teodorescu    |    13 Noi 2010   •   00:00
Cataloage de prezentare ca sursă de inspiraţie

Primim deseori de la cititori întrebări despre cum ar putea să-şi amenajeze un interior armonios plecând de la bugete reduse. Evident, aspiraţia lor către frumos se cere onorată. Iar cel mai la îndemână mijloc pentru a rezolva o asemenea dilemă este apelul nu la designerii de pe piaţă care ar presupune costuri nepermise, ci la cataloagele profesioniste de prezentare a mobilierului editate periodic de către marile case de creaţie în domeniu. De regulă, echipa de editare a acestor cataloage beneficiază de avantaje redutabile: designeri de mobilier de mare clasă, specialişti în ergonomie şi decoratori inspiraţi şi nu în ultimul rând fotografi ai ansamblurilor de mare clasă.

Profesionalismul echipei astfel formate garantează întotdeauna informaţie la zi privind tendinţele şi reuşitele de ultimă oră ale celor mai prestigioşi creatori în domeniu: cromatica ambientului, compoziţii şi asocieri inspirate de materiale moderne şi clasice într-o interpretare actuală şi chiar sugestii de energetică şi dinamică subtilă a emoţiilor şi sentimentelor puse în circulaţie prin procedeele consacrate ale designului în astfel de ambiente.

SOLUŢIA PRACTICĂ
Dacă nu aveţi un prieten designer sau arhitect, vă indicăm drept cea mai facilă sursă de accesare a acestor informaţii, internetul. Firmele profesioniste au de cele mai multe ori şi site-uri de excepţie.
În acest sens exemplificăm cu imagini din ultimul catalog de la Molteni&C, nume care nu mai are nevoie de prezentare. Ambientări complete atât pentru zona de zi, cât şi pentru zona de noapte propun ca modul cel mai actual de viaţă să se desfăşoare în compoziţii care respiră design prin toţi porii.
Aşadar, o informare corectă şi o culegere de soluţii inspirate de la specialişti şi adaptate propriului spaţiu pot avea efecte de neimaginat.

×
Subiecte în articol: idei pentru casa ta