x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Curățenia de primăvară se apropie! Uită de soluții și de cârpe, acesta este trucul ce te scoate din bucluc!

Curățenia de primăvară se apropie! Uită de soluții și de cârpe, acesta este trucul ce te scoate din bucluc!

09 Mar 2018   •   12:21
Curățenia de primăvară se apropie!  Uită de soluții și de cârpe, acesta este trucul ce te scoate din bucluc!

Vremea s-a încălzit și a început deja numărătoarea inversă pentru sărbătoarea de Paște! Totuși, adevăratele gospodine se pregătesc deja pentru curățenia de primăvară!

Nu este nicio noutate că în fiecare casă se pune la cale o curățenie de zile mari, mai ales primăvara, înainte de Paște. Totuși, toată lumea știe că acest lucru presupune un efort considerabil, prelungit pe mai multe zile. Te-ai întrebat vreodată ce ai putea să faci ca să-ți ușurezi munca și să faci și o economie incredibilă de timp?

Răspunsul este simplu: aparate inteligente de făcut curățenie! O să uiți de zecile de soluții de curățat pe care dai banii și pierzi timp prețios și energie frecând și insistând pe anumite suprafețe!

Uită de căratul covoarelor sau de mersul la spălătorii specializate, unde lași mulți bani și parcă lucrurile tot nu sunt îndeajuns de bine curățate. De acum poți să economisești timp, bani și energie folosind un aparat de aspirat și spălat covoare! Acesta șamponează, spală și aspiră, iar covoarele sau mocheta se usucă mult mai repede, fapt ce împiedică apariția mirosurilor neplăcute de țesături ude.

Un aparat la fel de util în orice gospodărie este și aspiratorul de mână și de podea. Practic,  ai un dispozitiv 2 în 1 cu care poți face curat chiar și în locurile mai puțin accesibile (colțurile tavanului, sub canapele, între tapițerii, pe plinte, pervazuri sau corpuri de iluminat). Te-ai săturat să te tot urci pe scaun sau pe scară cu soluții de curățat și cârpe? Atunci aceasta este soluția perfectă pentru tine. Praful și mizeria se vor aspira imediat, fără ca tu să folosești lavete sau spray-uri.

O altă provocare pentru orice gospodină este curățenia din baie sau bucătărie! Cine nu s-a enervat măcar o dată la văzul petelor și stropilor de grăsime de pe pereți, faianță sau diferite suprafețe? Uită de banii aruncați pe degresant sau tot felul de soluții, fiindcă aparatul pentru curățare cu aburi este singurul ajutor de care ai nevoie. Acesta folosește doar apă, pe care o transformă într-un abur dezinfectant cu care tu cureți repede și eficient orice suprafață, din baie, bucătărie, hol sau dormitor! Scapă de murdărie, urme de grăsime sau de calcar cu acest aparat minune, pe care îl poți folosi și ca mop!

Așadar, dacă vrei să faci o serioasă  economie de bani, timp și energie, atunci poate că a venit momentul să faci curățenia de primăvară într-un mod inteligent, folosind aparate ce îți fac viața mai frumoasă și efortul mai mic! Sigur o să ne mulțumești mai târziu!

 

Sursa foto: pixabay.com

×