x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Interioare finisate în piele

Interioare finisate în piele

de Georgiana Teodorescu    |    02 Oct 2010   •   00:00
Interioare finisate în piele

Pielea este un material unic, versatil şi preţios, cu o valoare remarcabilă în exploatare, prea des şi inutil redusă la un context simbolic, de accent sau de decorare. Ca material autentic ce face parte din seria celor foarte compatibile cu corpul uman, o găsim acum sub forme de neimaginat până de curând, ca soluţie de finisare a interioarelor, pe post de pardoseli, pereţi sau tavane complet îmbrăcate în texturile ei preţioase şi confortabile.

Priante Pelleitaliana concepe, produce şi distribuie piele sub cele mai diversificate forme: de la covoare şi accesorii pentru mobilă cu care suntem deja familiarizaţi până la produse inovatoare care se adresează arhitecturii şi amenajărilor de lux. Compania italiană este răspunsul la nevoia de a exploata pielea la maximum, cu tot potenţialul ei de material natural rezistent şi totodată flexibil, dincolo de aplicaţiile obişnuite, prin proiecte inovatoare adresate oricărui tip de spaţiu de locuit. În România, produse sunt disponibile prin Pancolor.

GAMA DE PRODUSE
Într-un echilibru perfect între experimentare şi anticipare a direcţiilor actuale de stil, descoperim o nouă viziune: piele, în toată valoarea ei decorativă, într-un dialog continuu cu omul, dincolo de limitele banalului.
O alternativă originală la materiale ca gresie, ceramică, marmură sau lemn, placările cu piele sunt rezultatul unui îndelung studiu tehnic şi stilistic şi oferă un inovator şi bine echilibrat mix de calităţi estetice, fizice şi performante fără concurenţă pe piaţa de specialitate. Metodele de aplicare şi suporţii lor diferă de la lucrare la lucrare, în funcţie de suprafaţa pe care se doreşte acest finisaj. Toate sistemele sunt perfect puse la punct pentru a se obţine suprafeţe plane şi uniforme, cu desene personalizate sau de câmp, într-o gamă variată de culori şi texturi şi cu metode de întreţinere facile.

×
Subiecte în articol: idei pentru casa ta