x close

Mod inedit de a vopsi ouăle de Paște

0
06 Apr 2017 - 18:29
Mod inedit de a vopsi ouăle de Paște
Vezi galeria foto


Dacă aveți în casă bucăți de material din mătase 100% cu diverse imprimeuri și nu mai aveți ce face cu ele, atunci le puteți folosi ca să vă decorați într-un mod inedit ouăle de Paște. Puteți folosi și baticuri din mătase sau cravate bărbătești, tot din mătase.


Cum procedăm


Pentru fiecare ou tăiem câte un pătrat cu latura de aproximativ 13 cm din materialele de mătase, le umezim ușor ca să le putem lipi cât mai bine de ouă. Împachetăm oul cu vârful în mijlocul pătratului de mătase și legăm bine cu un elastic după care mai impachetăm în oul același mod într-un pătrat de material din bumbac, tăiat cu latura tot de 13 cm, și îl legăm și pe acesta cu un elastic.

După ce am împachetat toate ouăle în acest fel le punem într-o oală, într-un singur strat, peste care turnăm apă care să le acopere cam cu 5 cm și adăugăm 5 linguri cu oțet. Le aducem la punctul de fierbere după care micșorăm flacăra cât să bolborosească și le lăsăm astfel timp de 40 de minute.

Scoatem ouăle din apa în care au fiert, cu o lingură sau un clește, și le lăsăm să se răcească 20 de minute după care le putem despacheta, le ungem cu ulei sau slănină și ouăle de Paște sunt gata.


 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 2031


Mai multe titluri din categorie

Bianca Drăguşanu: „Victor, nu ţi-am zis până acum, dar chiar am fost dezamăgită!”

Bianca Drăguşanu: „Victor, nu ţi-am zis până acum, dar chiar am fost dezamăgită!”
Tineri, nonconformişti şi foarte siguri pe ei, invitaţii Mirelei Vaida din cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, de la 17:00, la Antena 1, aduc atmosfera de vacanţă pe...

Ciorba de capete de salau (rețetă de pe Clisura Dunării)

Ciorba de capete de salau (rețetă de pe Clisura Dunării)
Ciorba de capete de salau nu-i un bors de peste ca oricare. Aveam sa-mi dau seama de asta la drumul pe care l-am facut pe Clisura Dunarii, in cautarea unor retete de demult. Amicul meu severinean, etnologul Isidor...

Florin Zamfirescu: “Mi-am luat băiatul de păr şi l-am târât prin casă, ca să-l arunc de la balcon!”

Florin Zamfirescu: “Mi-am luat băiatul de păr şi l-am târât prin casă, ca să-l arunc de la balcon!”
Nu s-a dat în lături de la nimic atunci când avea de filmat o secvenţă grea şi nimic nu l-a clintit din parcursul său în carieră, însă există ceva de care îi este extraordinar de...

Doliu la Hollywood. Jonathan Demme, regizorul filmului "Tăcerea Mieilor", a murit la 73 de ani

Doliu la Hollywood. Jonathan Demme, regizorul filmului "Tăcerea Mieilor", a murit la 73 de ani
Regizorul american Jonathan Demme, laureat cu Oscar pentru "Tăcerea Mieilor", a murit miercuri la New York în urma unui cancer, a declarat o sursă apropiată cineastului Agenţiei France...

REŢETA ZILEI: Paste cu chifteluţe italieneşti, sos de roşii, parmezan şi mascarpone

REŢETA ZILEI: Paste cu chifteluţe italieneşti, sos de roşii, parmezan şi mascarpone
Ingrediente: 500 g carne tocată de vită, paste (spaghete sau linguini), 3 cepe tăiate mărunt, 400 g roşii tocate, o cutie de pastă de roşii, 4 căţei de usturoi mari, 600 ml piure de roşii, ulei de măsline, ...

Zilele culturii japoneze, la cea de-a șaptea ediție

Zilele culturii japoneze, la cea de-a șaptea ediție
Artă tradățională japoneză și cultură contemporană, demonstrații de ikebana, concerte și proiecții de filme, toate acestea vor încânta publicul larg, în perioada 15-21 mai, la București....

Nouă tendință în modă, blugii gata murdari. Cât costă o astfel de pereche

Nouă tendință în modă, blugii gata murdari. Cât costă o astfel de pereche
Tendințele modei uneori iau direcții greu de înțeles. Poate o fi vorba de limita imaginației la care s-a ajuns printre creatorii de modă, ori dorință de a șoca cu orice preț sau pur și simplu...

Ce vor face zodiile de 1 Mai

Ce vor face zodiile de 1 Mai
Nu mai e mult până la vacanța de 1 mai, iar calendarul s-a aliniat de minune cu planurile noastre de această dată: avem la dispoziție un weekend și o zi de luni liberă! Adorăm sărbătorile legale, dar...

Motivul pentru care înșelăm oamenii pe care îi iubim

Motivul pentru care înșelăm oamenii pe care îi iubim
Atunci când iubeşti, puterea ta de concentrare se rezumă la o singură persoană: cea de care eşti îndrăgostită. Ea devine centrul vieţii tale, de aceea se şi spune că dragostea este oarbă. Deşi la...

Horoscopul iubirii în luna mai

Horoscopul iubirii în luna mai
Aşa cum natura prinde viaţă în luna lui Florar, aşa şi dragostea se înfiripă în sufletul nativilor dornici de iubire. Mulţi dintre ei vor avea ocazia să cunoască persoane noi în viaţa lo...

Barcelona – orașul plin de viață și culoare de care turiștii se îndrăgostesc iremediabil (VIDEO)

Barcelona – orașul plin de viață și culoare de care turiștii se îndrăgostesc iremediabil (VIDEO)
Barcelona m-a atras dintotdeauna ca un magnet, stăpânită fiind de dorința de a ajunge aici într-o zi și de a explora tot ceea ce acest oraș fermecător are de oferit ... este locul de care mă simțeam...

Fasole verde cu pui (rețetă din 1888)

Fasole verde cu pui (rețetă din 1888)
Fasole verde cu pui. O reteta de o simplitate dezarmanta, sanatoasa si satioasa! Alimentatia sanatoasa este un concept des vehiculat in zilele noastre. Copiii sunt invatati inca de la gradinita ca trebuie sa manance...

Copane de curca la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe)

Copane de curca la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe)
Copane de curca la tigaie, dupa reteta lui Tudor Gheorghe! Nu-i asa ca-i delicios? Fusei in Oltenia! Luai cu mine o papornita si-o umplui cum se putu mai bine cu retete si sfaturi culinare de prin cuhniile de pe Jii...

Arii protejate ale României. Platoul Mehedinți

Arii protejate ale României. Platoul Mehedinți
Geoparcul Platoul Mehedinți este o arie protejată situată în partea de sud-vest a României, pe teritoriile județelor Gorj și Mehedinți. Geoparcul a fost declarat arie protejată în anul 2005 și...

REŢETA ZILEI: Somon cu tăiţei de dovlecei, rozmarin şi miere

REŢETA ZILEI: Somon cu tăiţei de dovlecei, rozmarin şi miere
Ingrediente: 4 bucăţi de somon, 4 dovlecei, o lămâie, ulei de măsline, sare, fulgi de ardei iute, 4 căţei de usturoi, miere Mod de preparare: Asezonează somonul cu sare şi piper. Apoi, cu un...
Serviciul de email marketing furnizat de