x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Un an de zile bune şi nopţi liniştite

(P) Un an de zile bune şi nopţi liniştite

02 Sep 2014   •   13:22
(P) Un an de zile bune şi nopţi liniştite

Sunt mici schimbări pe care le poţi face pentru ca zilele şi nopţile tale să inceapă mai bine. Totul porneşte de la felul în care adormí şi te trezeşti: indiferent dacă este în timpul săptămânii sau în zilele libere, dormitorul ar trebui să fie sinonim cu linişte şi confort. Alege o saltea potrivită, perne potrivite poziţiei de somn şi o veioză la îndemână pe noptieră care te va ajuta să treci mai uşor de la carte la vise. Nişte draperii groase vor atenua sunetele de pe stradă, dar şi lumina prea puternică dimineaţa. Şi dacă vorbim de dimineaţă, aici baia e cea care iţi poate face ziua să meargă bine: chiar dacă spaţiul e mic, te poţi gândi să aşezi etajere şi dulapuri sus, pe verticală. Nişte coşuleţe iţi pot ţine cosmeticele organizate, dar şi la îndemână pentru momentele în care te grăbeşti. Prosoapele şi covoraşele pot fi în culori vesele, numai bune să te învioreze.

Găseşti şi mai multe idei pentru dimineţi şi seri plăcute acasă în noul Catalog IKEA 2015, distribuit gratuit în Bucureşti, Ploieşti şi Piteşti între 18 august şi 6 septembrie. Chiar la uşa ta, te aşteaptă inspiraţie şi un preţ mai mic la sute de produse pentru un an întreg, valabil din 1 septembrie 2014 până pe 25 august 2015.

Iar eroul catalogului poţi fi chiar tu! În perioada 5-14 septembrie, te aşteptăm la Băneasa Shopping City – zona fântână, unde ţi-am rezervat un loc pe coperta noului Catalog IKEA. Noi îţi facem poza şi tu îţi ridici coperta personalizată din magazinul IKEA, începând cu 1 octombrie.

www.ikea.ro
www.facebook.com/IKEAromania


×