x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Postul de televiziune HBO3 poate fi urmărit fără abonament pe 26 şi 27 martie

Postul de televiziune HBO3 poate fi urmărit fără abonament pe 26 şi 27 martie

25 Mar 2016   •   19:15
Postul de televiziune HBO3 poate fi urmărit fără abonament pe 26 şi 27 martie

Postul de televiziune HBO3, care a înlocuit HBO Comedy, va putea fi urmărit fără abonament, timp de două zile, pe 26 şi 27 martie, potrivit reprezentanţilor HBO România.

Pe lângă cele mai recente seriale originale HBO din Statele Unite ale Americii, actuale şi de colecţie, noul post de televiziune are în grilă şi producţii originale HBO Europe şi seriale de top de la alte studiouri.

Astfel, postul de televiziune va difuza în întregime ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, ”Clanul Soprano/ The Sopranos”, ”Roma/Rome”, ”Anturaj/ Entourage” începând din luna martie. În programul noului post se vor găsi şi titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: ”Umbre”, ”O viaţă bună/ Aranyelet” (produs în Ungaria) şi ”Mamon” (produs în Cehia).

Programul HBO3 în weekendul 26 -27 martie include ”maratoane” ale unor seriale HBO apreciate, miniserii celebre, dar şi filme originale HBO. 

Ziua de sâmbătă începe cu un maraton ”Vicepreşedinta/ Veep”. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3, începând cu ora 06.00. Serialul a avut premiera la HBO în 2012, iar în prezent a ajuns la cel de-al cincilea sezon. 

Ziua la HBO3 continuă cu miniseria apreciată ”E nevoie de un erou/ Show me a hero”. Inspirată de cartea cu acelaşi nume scrisă de Lisa Belkind, miniseria urmăreşte tensiunile cauzate în Yonkers de decizia de a se construi case sociale în zona locuită de clasa medie şi albă a oraşului.

După miniseria ”Olive K itteridge”, vor fi difuzate primele zece episoade din ”Urzeala tronurilor”.

Duminică, pe HBO3, va putea fi vizionată drama în două părţi ”Tsunami: după dezastru”, care prezintă dezastrele provocate de cutremurul din 2005 în Indonezia şi modul în care acesta a schimbat vieţile locuitorilor.

În aceeaşi zi, va fi difuzat primul episod al miniseriei produse de Tom Hanks şi Steven Spielberg, ”Camarazi de război”. Miniseria prezintă povestea unei echipe de soldaţi de elită ai armatei americane şi aventurile trăite de aceştia în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

După-amiază va putea fi vizionată comedia ”Silicon Valley”, care prezintă întâmplările pline de umor prin care trec şase bărbaţi pentru a înfiinţa o companie pe tărâmul corporaţiilor americane.

Drama politică ”Jocul se schimbă/Game change” şi primul episod din ”Vinil” sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.

Posturile de televiziune HBO2 şi HBO3 au devenit disponibile în România pe 21 martie, ambele în format SD şi HD.

×