x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Poveşti pe mobilă în camera copilului

Poveşti pe mobilă în camera copilului

de Georgiana Teodorescu    |    28 Aug 2010   •   00:00
Poveşti pe mobilă în camera copilului

Camera copilului este pentru noi un subiect constant, pe care îl aducem periodic în vizor dincolo de sfaturile practice, prin prisma noutăţilor în design. Ambientul cel mai flexibil şi complex continuă să evolueze şi să surprindă prin bogăţia de soluţii imovatoare de organizare, dar mai ales estetice. Picturi pe pereţi, tapete, pardoseli şi accesorii ce întruchipează lumi de basm şi scene cu rol educativ am tot prezentat. Dar am descoperit astăzi că ele se pot aplica profesional pe mobilă. Astfel, eroii preferaţi de desen animat sau cele mai frumoase cadre din natură pot contura universul copilului în cel mai modern mod.

DECORURI CU LICENŢĂ
Hello Kitty, Warner Bros. DC Comics, Wood and Baby trend sunt câteva dintre temele pe care le găsim ca variantă de decor pentru acest spaţiu în colecţiile firmei italiene CIA International. Colaborarea cu aceste mari brand-uri a transformat firma într-una uşor de recunoscut prin imaginea de mare impact a pieselor de mobiler produse. În fiecare an contractele de licenţă se diversifică în funcţie de popularitatea personajelor animate pe plan mondial. Şi cum de multe ori ne surprindem copiii raportându-se la eroii preferaţi şi îi descoperim mai preocupaţi decât noi de "ce este la modă", putem astfel să le susţinem imaginaţia şi evoluţia în acest sens prin decoruri care să-i reprezinte. Distracţie, culoare, prietenie - lumea designului se împleteşte cu lumile imaginative consacrate pentru a transforma camera lor într-un univers unic, întru-totul personalizat. Şi ce poate să-i bucure mai mult decât să puteţi alege împreună tematica spaţiului lor personal?

VARIANTE
Modelele sunt multiple, grupate pe game pentru fete şi băieţi, cu compoziţii complexe şi jocuri cromatice de impact. Şi în funcţie de cadrul general al camerei, mobila personalizată poate căpăta diferite conotaţii stilistice: modern, provance, romantic, rustic sau oriental.
Ideea de proiectare care stă la baza acestor colecţii este aceea de a face mobilă care să crească împreună cu copii, mobilă din materiale de calitate într-o ergonomie perfectă şi cu jocuri de culori şi sugestii neaşteptate.

×
Subiecte în articol: idei pentru casa ta