x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Proiecte pentru casa din vis

Proiecte pentru casa din vis

04 Mar 2005   •   00:00

JURNALUL DE CASA, GRADINA SI TERENURI
Casa din povesti / Aproape de cer / Culoarea ca stil de viata / Mansarda sau lumea vazuta de sus / Gradina si nostalgia copilariei
SUMAR

Casa noastra

EDITORIAL de DIANA ROATA
Casa este locul in care ne petrecem cea mai mare parte din timp.
Chiar daca plecam dimineata si ne intoarcem seara, macar prin prisma faptului ca este locul unde dormim, tot ii acordam cea mai mare parte din timpul nostru.
Vizual, este foarte important aspectul, mai exact ambianta spatiului locuit. Este imaginea cu care adormim si imaginea pe care deschidem ochii dimineata.
Casa este pentru fiecare dintre noi locul de refugiu si de relaxare dupa care tanjim in momentele agitate ale zilei.
Este spatiul care ne reprezinta, ne reflecta personalitatea. De aceea amenajarea propriei case trebuie facuta cu atentie dupa principii estice, functionale si sentimentale, tinand cont de fiecare data de sfatul specialistului.
O lumina calda, o culoare vie, o forma relaxanta, o insiruire de obiecte ce formeaza un ritm, toate acestea pot crea o stare de confort. Puteti opta pentru un stil de mobilier sau pentru o combinatie care sa se potriveasca cu modul vostru de viata si cu arhitectura spatiului.
Este adevarat ca o casa nu se amenajeaza in fiecare zi, insa din cand in cand are nevoie de un suflu nou, ca o renastere.Un obiect de decor, in pas cu moda si pe gustul nostru, o planta asezata intr-un colt, aduc un aer proaspat si schimba spatiul in care locuim.
Daca locuim intr-o casa pe pamant, la fel cum ne preocupa aspectul interior, trebuie sa ne preocupe si aspectul exterior si ceea ce se afla impejurul acesteia. Parte integranta din ceea ce numim "acasa" este si gradina, care poate fi amenajata dupa sufletul nostru, dar si tinand cont de sfaturile unui peisagist.
Primavara este un nou inceput, sa o aducem si in casele noastre prin obiecte de decor sau de mobilier pline de culoare si viata.
×
Subiecte în articol: casa