x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sfaturile specialiştilor pentru a proteja o casa neterminată pe timp de iarnă

Sfaturile specialiştilor pentru a proteja o casa neterminată pe timp de iarnă

14 Noi 2014   •   14:51
Sfaturile specialiştilor pentru a proteja o casa neterminată pe timp de iarnă

Specialiştii în construcţii spun că, în cazul în care nu este protejată corespunzător pe timp de iarnă, o construcţie va necesita reparaţii în primăvară, reparaţii pentru care proprietarul va plăti sume considerabile, în funcţie de elemenele deteriorate.

Persoanele care au imobile în construcţie pot evita deteriorarea acestora pe perioada iernii cu o investiţie minimă. Anotimpul rece poate afecta o fundaţie turnată şi neprotejată, acoperişul casei care nu a fost învelit, dar şi pereţii.

Citeşte şi Este mai avantajos să îţi faci casă nouă decât să îţi cumperi un apartament vechi. Vezi comparaţia

Cel mai grav lucru pentru o construcţie este deteriorarea fundaţiei. În acest caz, proprietarul va trebui să refacă din temelii construcţia.

"Principala protecţie pentru fundaţie este rogojina. Şi totuşi, pentru o mai bună protecţie a unuia dintre elementele de structură, cele mai importante dintr-o clădire, este recomandat ca peste rogojină să se aplice şi o folie din plastic pentru a fi protejată de infiltraţiile de apă", a spus pentru RomaniaTV.net, Ciprian Ana, administrator la firma Policons Group.

Citeşte şi CASĂ ECOLOGICĂ. Cât costă metrul pătrat de casă de panouri de lemn, tip sandwich

Protejează fundaţia cu nisip

O altă soluţie pentru protejarea fundaţiei, în cazul în care aceasta a fost turnată de curând şi a prins-o îngheţul, este nisipul.

Citeşte mai multe sfaturi pentru a proteja o casă neterminată pe timpul iernii pe RomâniaTV.net.

 

×