x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Târgul de case şi decoraţiuni interioare

Târgul de case şi decoraţiuni interioare

de Alina Iancu    |    08 Apr 2011   •   15:30

Jucătorii de pe piaţa imobiliară sunt din nou optimişti şI speră la creşterea volumului de tranzacţionare în viitorul apropiat. În acest context, o nouă ediţie a Târgului Naţional Imobiliar este binevenită. Evenimentul va avea loc în Piaţa Constituţiei, într-un spaţiu acoperit de 2.000 de metri pătraţi şI se va desfăşura în perioada 14-17 aprilie. Vor fi prezente peste 100 de companii care vor oferi spre vânzare 10.000 de locuinţe noi, deja finalizate şI vechi, dar şi peste 50 de brokeri imobiliari.

“Aşteptările pieţei şi ale vizitatorilor sunt din ce în ce mai mari, de la an la an. De aceea, tIMOn
şi-a propus în 2011 să completeze oferta de apartamente noi disponibile la vânzare cu una de apartamente vechi, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a lua cea mai bună decizie în achiziţia de locuinţe. Practic, oferim o şansă reală atât doritorilor, dar şi ofertanţilor din domeniu de a muta câştigător!”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul târgului.

Ediţia de primăvară a târgului aduce o noutate în acest domeniu. Odată cu târgul imobiliar se va desfăşura şI expoziţia MobiDeco, axată pe decoraţiuni necesare în procesul de amenajare a unei locuinţe. Produsele vor proveni de la producători interni şI importatori din domeniul mobilei, finisajelor şI decoraţiunilor.

Târgul imobiliar Naţional din această lună se va desfăşura sub sloganul “Mută câştigător” şI va cuprinde oferte imobiliare special create pentru perioada celor patru zile ale evenimentului.

×
Subiecte în articol: targ oferte piata imobiliara timon