x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Vopsele lavabile pentru exterior, de calitate superioară, recomandate de IdealMIX

Vopsele lavabile pentru exterior, de calitate superioară, recomandate de IdealMIX

14 Ian 2022   •   15:42
Vopsele lavabile pentru exterior, de calitate superioară, recomandate de IdealMIX

Creează aspectul perfect al oricărei clădiri, cu vopsele lavabile

Exteriorul clădirii trebuie întreținut în permanență și periodic trebuie să investești în aspectul său. Fie că vorbim despre o casă, un bloc, o clădire de birouri sau un restaurant, situațiile în care se poate degrada exteriorul sunt aceleași. Schimbările climatice afectează în mod direct atât aspectul, cât și materialele din care este făcută fațada.

La IdealMix ai vopsele lavabile pentru exterior de calitate superioară! Produsele pe care le folosești la construcțiile oricărei clădiri s-au schimbat și au permis tuturor posibilitatea de a întreține periodic aspectul exterior. Rezistența la factorii externi a fost îmbunătățită, în timp ce rezultatul final are un alt aspect - mai frumos și mai puternic.

Vopselele de exterior au devenit siliconice

Ceea ce înseamnă o calitate mai mare a produsului în timp. Pe site-ul idealMIX.ro ai la dispoziție atât vopsele lavabile pentru exterior, cât și pentru interior. Camera ta poate arăta exact cum ai visat, în timp ce exteriorul este protejat și cu un aspect deosebit. Vopselele disponibile au o rezistență ridicată la razele ultraviolete, la murdărie, au permeabilitate ridicată la vapori, acoperire mare și durabilitate.

Vopselele lavabile de exterior de la idealmix.ro elimină riscul de apariție a mucegaiului, a ciupercilor și umezelii. Factorii de acest tip contribuie la deteriorarea materialelor, însă afectează foarte mult și sănătatea. Protecția pereților și a mediului în care conviețuiești este extrem de importantă pentru sănătatea ta și a celor din jur.

Gama largă de produse include vopsele lavabile pentru exterior siliconice, structurate, elastomerice și silicatice hidrofobe. Cele pentru interior pot avea un aspect mat și ultramat, sunt super albe și cu aspect ușor satinat. Întregul catalog de produse include și vopsele superlavabile colorate, de unde poți selecta nuanța exactă pe care ți-o dorești.

Cumpărăturile de vopsele, pentru noul aspect al interiorului și exteriorului pot fi efectuate online!

IdealMix dispune inclusiv de tencuieli decorative, finisaje pentru lemn și metal, aplicații speciale, grunduri și amorse. Culorile vopselelor au peste 1000 de nuanțe, iar în acest fel poți alege tot ce îți dorești pentru căminul tău.

Dacă îți dorești ca totul să fie într-o armonie constantă acasă sau la birou, ai grijă la coloristică! Aceasta este mai importantă decât crezi. Fiecare încăpere trebuie să ne transmită o altă stare, iar din acest motiv este bine să alegi ceva în concordanță. La IdealMix poți alege culorile RAL Classic, NCS, Natural Colours sau Designer’s Colours.

Regulile de ordine coloristică sunt aplicabile în orice încăpere sau clădire. Vorbim aici atât de propria casă, cât și de baruri, cafenele, restaurante, cluburi, clădiri de birouri, magazine sau supermarket-uri. Alege întotdeauna ceva semnificativ, care să poată genera starea corespunzătoare pentru tine sau clienți.

Pentru o ușoară alegere a vopselelor mai bine este să ceri sfatul specialiștilor. Fie discuți cu persoana care urmează să le utilizeze, fie cu experții de la IdealMix. Magazinul poate fi contactat prin intermediul numerelor de telefon de pe site, prin e-mail la contact@idealmix.ro sau prin formularul de contact.

×