x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cinci zodii care nu vor cunoaște dragostea adevărată

Cinci zodii care nu vor cunoaște dragostea adevărată

20 Feb 2017   •   22:33
 Cinci zodii care nu vor cunoaște dragostea adevărată

Se spune că dragostea adevărată este cea care se așază lângă tine, îți oferă un pahar cu apă și te mângâie pe cap. În realitate, iubirea este cea care te aruncă într-un vârtej, te face să zbori în flăcări, ca apoi să reînvii precum pasărea Phoenix din propria cenușă, scrie ziarulring.ro.

Vei ști că ai cunoscut iubirea adevărată atunci când fericirea persoanei dragi va fi mai presus de fericirea ta. Fiecare decizie pe care o va lua persoana iubită te va bucura, chiar dacă nu faci parte din planurile sale de viitor. Faptul că o vei ști fericită și împlinită îți va oferi o satisfacție mai mare, ce va compensa durerea.

Cu toții ne îndrăgostim. Dacă unii cunosc o singură iubire adevărată, alții se pot îndrăgosti de mai multe ori de-a lungul vieții. O iubire se spune că este de ajuns, atât timp cât este adevărată. Deși ne îndrăgostim nebunește și credem că fericirea noastră va dura veșnic, relația noastră se termină brusc, iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive.

Suntem obișnuiți să dăm vina pe partenerul nostru atunci când o relație se încheie. Spunem că acesta ne-a făcut să suferim și de aceea s-a terminat totul.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop zodiac dragoste