x close

REŢETA ZILEI: Pui întreg la cuptor cu usturoi şi lămâie

REŢETA ZILEI: Pui întreg la cuptor cu usturoi şi lămâie
Ingrediente: Un pui întreg de 1,6 kg, 1 kg de cartofi, 2 căpățâni de usturoi, 100 ml vin alb, 100 ml supă de pui/legume,  unt, 2 fire rozmarin, 6 frunze dafin, o lămâie Mod de...
 Cea mai bună rețetă de plăcintă cu afine

Cea mai bună rețetă de plăcintă cu afine

Aluatul foitaj poate fi un ajutor binevenit atunci când îţi propui să prepari câteva deserturi simple şi rapide. Încearcă şi tu această reţetă de plăcinte cu afine şi te vei convinge de...
Cea mai bună rețetă de clătite pufoase

Cea mai bună rețetă de clătite pufoase

Ideale pentru micul dejun, clătitele cu lapte și unt vor fi pe gustul tuturor, transformând orice dimineață într-o clipă de bucurie, scrie ziarulring.ro. De ce ai nevoie pentru a pregăti clătite...
PUBLICITATE
  

  

  

  

6 alimente sănătoase și care nu ar îngrășa, dar care sunt mâncate prost

6 alimente sănătoase și care nu ar îngrășa, dar care sunt mâncate prost

Am spus-o de mai multe ori: Dumnezeu ne-a lăsat tot ce ne trebuie pentru a fi sănătoși și cât mai performanți. Problema a apărut când omul s-a apucat să îmbunătățească ce a dat Dumnezeu....
REŢETA ZILEI: Sufleu cu brânză

REŢETA ZILEI: Sufleu cu brânză

Ingrediente: 50 g brânză cheddar (sau/şi Gouda), 40 g unt, 40 g făină, 190 ml lapte, 2 ouă mari, sare, piper, nucşoară Mod de preparare: Se dă brânza pe răzătoarea fină, se topeşte untul...
REŢETA ZILEI: Tapas cu creveţi şi brânză

REŢETA ZILEI: Tapas cu creveţi şi brânză

Ingrediente: 200 g cremă de brânză, 100 g telemea de capră, 10 măsline negre fără sâmburi, 10 creveţi decorticaţi, o legătură de pătrunjel, o lingură de unt, un căţel de usturoi, sare Mod...
REŢETA ZILEI: Bruschete cu ciuperci şi brânză pufoasă

REŢETA ZILEI: Bruschete cu ciuperci şi brânză pufoasă

Ingrediente: baghetă proaspătă/prăjită, brânză pufoasă cu smântână, ciuperci champignon crude, roşii/roşii cherry, busuioc, usturoi, sare, piper, ulei de măsline Mod de...
 Cea mai bună rețetă de post din Ardeal

Cea mai bună rețetă de post din Ardeal

Postul Mare, așa cum mai este numit și Postul Paștelui, este un prilej de reflecție și căință pentru iertarea păcatelor. Iată două rețete de post din Ardeal, care vor face ca această perioadă să treacă ma...
Cum scapi de dependența de dulciuri

Cum scapi de dependența de dulciuri

Multora ne plac dulciurile, însă, consumate în exces, sunt nesănătoase pentru organism. Dulciurile conţin o cantitate importantă de zahăr, asociat cu apariţia mai multor probleme de sănătate, scrie...
REŢETA ZILEI: Cheescake cu vanilie şi portocale

REŢETA ZILEI: Cheescake cu vanilie şi portocale

Ingrediente: Blat: 250 g biscuiţi pisaţi, 130 g unt topit Cremă: 300 g brânză cu smântână, 600 g cremă de brânză cu smântână, 200 g smântână pentru...
Chef Paul Siserman vă recomandă “Pui Kiev”

Chef Paul Siserman vă recomandă “Pui Kiev”

Că Rusia a fost un mare imperiu nu mai este un secret pentru nimeni. Că Romanovii au avut o mare influență politică, economică, culturală și socială, deopotrivă, nu este un mister. Dacă astăzi Sankt...
REŢETA ZILEI: Aperitiv cu brânză pufoasă şi somon

REŢETA ZILEI: Aperitiv cu brânză pufoasă şi somon

Ingrediente: brânză pufoasă cu smântână, 100 g brânză emmentaler, o legătură de frunze de ceapă verde, 2 linguri de mărar verde, 100 g file de somon afumat, piper măcinat Mod de...
REŢETA ZILEI: Ouă turceşti cu unt şi chilli

REŢETA ZILEI: Ouă turceşti cu unt şi chilli

Ingrediente: 6 ouă medii, oţet de vin alb, sucul de la o lămâie, un vârf de cuţit de piper negru, un vârf de cuţit de sare de mare, 800 g iaurt grecesc, 200 g unt nesărat, 1/2 linguriţă praf...
REŢETA ZILEI: Smorrebrod cu somon afumat (sandwich danez)

REŢETA ZILEI: Smorrebrod cu somon afumat (sandwich danez)

Ingrediente: 115 g cremă de brânză, o lingură de cremă de hrean, o linguriţă de mărar proaspăt, tocat, o linguriţă de pătrunjel proaspăt, o linguriţă suc de lămâie, 4 rondele de castraveţi...
REŢETA ZILEI: Tocană de pește (rețetă din Croația)

REŢETA ZILEI: Tocană de pește (rețetă din Croația)

Ingrediente: 2 linguri ulei, 2 cepe tocate, o lingură boia dulce, o lingura boia iute, 2 lingurițe pastă de roșii, 2 lingurițe sare, 1,5 kg pești diferiți (păstrăv, știucă) spălați și tăiați în...