x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar „Chefi la cuțite” a revenit aseară pe marile ecrane!

„Chefi la cuțite” a revenit aseară pe marile ecrane!

12 Sep 2017   •   14:03
„Chefi la cuțite” a revenit aseară pe marile ecrane!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Luni, 11 septembrie, „Chefi la cuțite” a marcat premiera celui de-al patrulea sezon la Antena 1. Telespectatorii au așteptat nerăbdători întoarcerea celor trei simpatici chefi, în special a juratului care a debutat într-o nouă formă fizică uluitoare:  chef Cătălin Scărlătescu, ce a fost admirat și de data aceasta de cele mai frumoase candidate. Totuși, se pare că popularitatea în ceea ce privește cheful preferat se mută la polul opus al mesei de jurizare anul acesta, căci chef Bontea a fost numele preferat de cei mai mulți dintre concurenți.

Un bucătar filipinez a făcut deliciul ediției, pregătind o porție de ,,sarmale”  în stil asiatic, cu ingrediente din Piața Obor, iar savoarea farfuriei i-a făcut pe chefi să acorde două cuțite. Concurentul care a impresionat juriul printr-un preparat autentic este Hârâială Silvian, ce a gătit un piure..cu fân! Se pare că cei trei bucătari au pariat pe concurent, pentru că i-au acordat maximul de cuțite și l-au inclus în strategia de formare a propriilor echipe!

 

Blestemul raw-veganilor la Chefi la cuțite în această seară?

      În ediția de marți, 12 septembrie, tot de la ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii unei suite de farfurii impecabile, ce stabilesc un standard cât mai ridicat al preparatelor. Anca Pintican este o profesoară de yoga ce vrea să îi impresioneze pe jurați cu o farfurie vegetariană. Convinsă că îi va converti pe cei mai iubiți bucătari ,,de la carne la morcovi”, concurenta pregătește un preparat inedit: burger vegetal cu cartofi turcești. Surprizele continuă pe banda „Chefi la cuțite”, iar chef Cătălin, un dușman declarat al clătitelor, va trebui să-și învingă mica fobie doar pentru a juriza!

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite