x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar De ce e bine să mânânci budincă de orez după ce faci efort fizic

De ce e bine să mânânci budincă de orez după ce faci efort fizic

30 Aug 2017   •   12:14
De ce e bine să mânânci budincă de orez după ce faci efort fizic

Să slăbești mâncând, aceasta este cea mai sănătoasă dietă. Celebrul desert al copilăriei, budinca de orez cu lapte, poate fi inclus în meniul tău zilnic dacă ții cont de câteva mici trucuri, scrie clicksanatate.ro.

Un desert delicios te poate ajuta să pierzi în greutate. Nu este o glumă. Asta doar în cazul în care vei alege la prepararea lui să folosești produse de calitate și să înlocuiești câteva alimente clasice cu unele degresate. Bineînțeles că aici ne referim la laptele ce în cazul dorinței de a slăbi trebuie să fie degresat, zahărul trebuie exclus definitiv și înlocuit cu un îndulcitor natural și să nu eviți să faci cât mai multă mișcare.

Budinca de orez bogată în proteine
Unul dintre deserturile clasice din copilăria ta, te poate ajuta acum să ajungi la greutatea dorită, mai ales că este un preparat ce adună multiple proprietăți nutritive în special vitamine, minerale, proteine dar și calciu. Fie că o consumi rece fie că o  consumi caldă scorțișoara îți fa oferi un gust mult mai bun și va accelera arderile țesutului adipos.

×