x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

18 Mai 2017   •   09:18
Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

Iepure cu sos de smântână - o rețetă cu poveste, ba chiar de... poezie (dac-așa îmi place mie). 

În Bucovina, smântâna - bat-o vina! - e cea dintâi în toate. Și-n bucate! Sau, mă rog, în bucate vine mai la urmă, când toate-s așezate, să-i dea catifelare, aromă, gust, savoare, parfum de sărbătoare. În sosul de smântână îmbăiat. în Bucovina, eu un iepure-am aflat.

Iepure cu sos de smântână - rețeta

Pentru acest preparat vom folosi spinarea și picioarele - cele de dinapoi - ale unui iepure frăgezit și bine marinat. Se împănează carnea..............

Citește mai departe AICI și află toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

 

×