x close

Reţeta zilei: Cotlet de porc cu mere

Reţeta zilei: Cotlet de porc cu mere
Ingrediente : 800 g cotlet de porc piper negru ulei de măsline zahăr brun muștar oțet alb 120 ml vin alb rozmarin proaspat foi de dafin 100 g bacon 2 mere golden Mod de preparare Se...
Urzici sleite (rețetă de leac, pentru Sfântul Gheorghe)

Urzici sleite (rețetă de leac, pentru Sfântul Gheorghe)

Sărbătoarea Sfântului Gheorghe marchează trecerea către vară, căci în tradiția populară el este “stăpânul verii”. Numai în această zi oamenii plantau în fața casei un copăcel. Dacă se prindea, era...
Tărhană cu mursă (o rețetă bănățeană)

Tărhană cu mursă (o rețetă bănățeană)

Tărhană? Ce-o fi? Și ati auzit vreodata de mursă? Acea bautura dulce, pe care dacii, zice-se, o faceau cu mre si plante aromatice, iar mai incoace incepuse a se face cu zahar si cu... condimente exotice? Trebuie...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețeta zilei: Ciorbă de burtă cu smântână

Rețeta zilei: Ciorbă de burtă cu smântână

Ingrediente 1 kg burtă de vită prefiartă 1 bucata rasol de vită 2 cepe mari 1 țelină 2 morcovi 1 ardei gras 5 ouă 300 ml smântână 1 căpăţână usturoi sare...
Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor (rețeta Corneliei Ghișoi, Lady Chef a României)

Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor (rețeta Corneliei Ghișoi, Lady Chef a României)

O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul...
Rețete inedite din avocado

Rețete inedite din avocado

Vă place avocado atât de mult încât l-ai mânca în toate combinaţiile posibile, doar că, în afară de salate, toast, sandvişuri şi guacamole nu prea ştii cum să îl...
Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)

Tăiței cu varză este o mâncare tradițional românească, de pe vremea bunicilor, simplă de realizat și extrem de gustoasă. Mie mi-a dat sa gust, prima data, taieteii astia fabulosi - nu uitati sa puneti destula ...
Sarmale din carne de gâscă

Sarmale din carne de gâscă

Ingrediente 300 g carne tocată de gâscă 200 g carne de porc 100 g orez 100g de ulei 2 cepe potrivite 50g bulion 300g roșii o varză murată piper cimbru foi de dafin (una,...
Salată de legume și verdețuri (rețetă de aprilie)

Salată de legume și verdețuri (rețetă de aprilie)

Se-ncheie și cea de-a doua decadă din aprilie și-mi amintii dis-de-dimineață că n-am prea vorbit despre băietanul ăsta al anului, de-i mai zice și Prier. Ori... ”Traistă-n Băț”. Personaj pe care n-ar fi...
Rețeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

Rețeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

Ingrediente: Blat: 250 g biscuiţi pisaţi, 130 g unt topit Cremă: 300 g brânză cu smântână, 600 g cremă de brânză cu smântână, 200 g smântână pentru frişcă,...
Salam de biscuiti cu banana

Salam de biscuiti cu banana

O reteta de salam cu biscuiti mai usoara, care, in loc de traditionalele nuci, foloseste o banana. Este o prajitura care se prepara usor si care nu este nici foarte costisitoare. Avem nevoie de 1 kilogram de biscuiti,...
Rețeta zilei: Bourekas cu spanac şi feta

Rețeta zilei: Bourekas cu spanac şi feta

Ingrediente: 240 g baby spanac, 105 unt nesărat, o ceapă mică, 60 g brânză ricotta, 75 g brânză feta, un ou mare, un vârf de cuţit de sare, 1/2 linguriţă oregano, 12 foi de aluat, seminţe...
Reţeta zilei: Tagliatelle cu Pesto alla Genovese și piept de pui

Reţeta zilei: Tagliatelle cu Pesto alla Genovese și piept de pui

Ingrediente: 150 gr tagliatelle proaspete (sau 250 grame uscate) 3 linguri sos pesto 110 gr piept de pui 2-3 linguri ulei de măsline 50 grame pecorino romano (sau parmezan) piper proaspăt...
Cotlete prăjite în tigaie, rețeta lui Christ Ionnin

Cotlete prăjite în tigaie, rețeta lui Christ Ionnin

Sunt dintre aceia pentru care a mânca este un act de cultură. Am spus-o întotdeauna că în fiecare fărâmă de mâncare pe care o ducem la gură în vârful furculiței, în fiecare sorbitură de zeamă stă ascuns...
Rețeta zilei: Ouă umplute cu ton

Rețeta zilei: Ouă umplute cu ton

Ingrediente: 10 ouă, 1 conservă de ton, 1 fir ceapă verde, 1 castravete murat, 2 linguri muştar, 2 linguri suc de lămâie, 2 fire mărar, 2 fire pătrunjel, 2 linguri maioneză, sare şi piper. Mod de prepar...
Serviciul de email marketing furnizat de