x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Noile tipuri de alimente modificate genetic: Roşiile cu gust de lămâie şi peştii fluorescenţi

Noile tipuri de alimente modificate genetic: Roşiile cu gust de lămâie şi peştii fluorescenţi

11 Noi 2014   •   07:59
Noile tipuri de alimente modificate genetic: Roşiile cu gust de lămâie şi peştii fluorescenţi

Cercetătorii au reuşit să modifice diferite animale şi plante pentru a le îmbunătăţi performanţele oferite deja de natură. Astfel, au fost inventaţi porcii ecologici, roşiile cu gust de lămâie sau peştii care luminează în întuneric.

Citeşte şi Răspunsul specialiştilor: Cât sânge avem în corp

1. Porcii ecologici

Cercetătorii au modificat o rasă de porci pentru a produce cu 65% mai puţin fosfor în excremente, lucru care ajută mediu.

2. Găinile fără pene

Oamenii de ştiinţă din Israel a creat o rasă de găini care nu au pene, lucru care ajută înlesneşte munca abatoarelor. Mai mult, ele reduc costurile de creştere şi sunt ecologice.

Citeşte şi Cercetătorii lucrează la LEGUMELE VIITORULUI. Roşiile nu se vor mai strica, ci se vor stafidi, ca şi curmalele

3. Morcovi cu culori diferite

Acest morcovi nu numai că oferă culori inedite salatelor, dar conţin şi mai mult calciu.

Mai multe alimente şi animale modificate genetic pe RomâniaTV.net.

×