x close

Rețeta zilei: Pricomigdale

Rețeta zilei: Pricomigdale
Ingrediente 125 g unt 90 g zahăr brun 90 g zahăr alb 2 ouă ½ lingură bicarbonat de sodiu ½ lingură esenţă de migdale sare 90 g făină 1 pahar lapte 150 g făină de ovăz 125 g...
Rețeta zilei: Negrese

Rețeta zilei: Negrese

Ingrediente 300 g făină 300 g zahăr 200 g ciocolată 100 ml lapte 6 ouă 1 plic praf de copt esență de rom Preparare Se pun într-o crăticioară untul, laptele și ciocolata rasă....
Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure

Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure

INGREDIENTE: Pentru blat: ● 150 g unt ● 300 g făină ● 2 gălbenușuri ● 1 lingură zahăr. Pentru cremă: ● 500 ml lapte ● 5 linguri făină ● 2 gălbe­nușuri ● 75 g zahăr ● 1...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețeta zilei: Papanaşi cu smântână şi dulceaţă

Rețeta zilei: Papanaşi cu smântână şi dulceaţă

Ingrediente: 500 g brânză grasă de vaci 100 g zahăr 2 ouă 1 linguriţă rasă de bicarbonat 1 lingură zeamă de lămâie 1 plic zahăr vanilat 1 linguriţă coajă de lămâie rasă 1...
Pandanusul este pe punctul de a deveni mai popular decât avocado

Pandanusul este pe punctul de a deveni mai popular decât avocado

Bază a dietelor multor mileniali, avocado a devenit rapid unul dintre cele mai populare fructe, însă lucrurile se pot schimba. În industria alimentară, bucătarul şef Nigella Lawson şi-a...
Rețeta zilei: Crochete de mozzarella cu sos marinara

Rețeta zilei: Crochete de mozzarella cu sos marinara

Ingrediente pentru sos 200 g sos de roșii 2 căței de usturoi pătrunjel oregano 2 linguri ulei de măsline sare piper pentru crochete 2 bile mai mari de mozzarella 200 g...
Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Ingrediente 4 fripturi vită 2 linguri ulei măsline 1 ceapă 2 căței usturoi 400g roșii tăiate 100ml vin alb 300g paste capere măsline busuioac sare, piper Preparare Se...
Rețeta zilei: Vinete gratinate la cuptor cu parmezan

Rețeta zilei: Vinete gratinate la cuptor cu parmezan

Ingrediente: 2 vinete mari 3 roşii bine coapte 3 căţei de usturoi 3 linguri ulei 150 g telemea de capră 50 g parmezan ras 3 ouă busuioc proaspăt sare piper Mod de preparare: Se încinge...
Rețeta zilei: Pui în sos de bere

Rețeta zilei: Pui în sos de bere

Ingrediente 2 linguri ulei 4 bucăți piept de pui 3 linguri ceapă, tăiată julien sare piper 2 linguri pătrunjel tocat 120 ml bere 1 lingură muștar boabe 2 linguri sos de soia Mod de preparare Se...
Rețeta zilei: Plăcinţele cu şuncă, brânză şi spanac

Rețeta zilei: Plăcinţele cu şuncă, brânză şi spanac

Ingrediente 1 foaie de aluat foitaj, decongelat 6 felii de şuncă presată 190 g brânză ricotta 50 g brânză mozzarella 2 linguri lapte 1 praf de nucşoară sare, după gust piper, după...
DIETA STRĂMOȘILOR, între Creaționism și Evoluționism. Ce spune Biblia despre hrana primilor oameni

DIETA STRĂMOȘILOR, între Creaționism și Evoluționism. Ce spune Biblia despre hrana primilor oameni

espre hrana primilor oameni  DIETA STRĂMOȘILOR, între Creaționism și Evoluționism. Ce spune Biblia despre hrana primilor oameni Dieta strămoșilor – iată o temă care ne tentează. Și,...
Rețeta zilei:File de cod cu cartofi și avocado

Rețeta zilei:File de cod cu cartofi și avocado

Ingrediente 1 cartof dulce, feliat pe lungime 1 lingură ulei 15 g unt 1 cățel de usturoi, pisat 1 lingură pătrunjel tocat 175 g file de cod 75 g mazăre congelată ½ avocado zeamă...
Rețeta zilei: Prăjitură cu mere

Rețeta zilei: Prăjitură cu mere

Prăjitură cu mere. Ingrediente 7-8 mere medii 200g unt (la temperatura camerei) 4 oua 400g faina 200g zahar 200 ml lapte 1 praf de copt 1 praf de sare 2 pliculete de zahar vanilat coaja de la o...
 Ce trebuie să știi despre produsele de patiserie

Ce trebuie să știi despre produsele de patiserie

Cu umpluturi de ciuperci, mere, vişine, caşcaval ori brânză, delicioasele pateuri şi plăcinte din aluat foitaj sunt pentru mulţi dintre noi o gustare la îndemână când vrem să...
Rețeta zilei: Cheesecake cu lămâie

Rețeta zilei: Cheesecake cu lămâie

Ingrediente (4 porţii) 200 g biscuiţi digestivi 150 g unt 50 g miez de nucă Pentru umplutură coaja rasă şi zeama de la 2 lămâi 1 lingură gelatină pulbere 250 g cremă de brânză 150 ml ia...
Serviciul de email marketing furnizat de