x close

Rețeta zilei : Rasol de vițel cu sos vânătoresc

Rețeta zilei : Rasol de vițel cu sos vânătoresc
Ingrediente 1 kg. carne vițel 3 morcovi 3 radăcini pătrunjel o ceapă 1 linguriță zahăr o țelină 1 lingură făină sare piper 2 foi dafin 3 linguri smântână o jumatate...
Tradiționalul românesc în fața juraților „Chefi la cuțite”

Tradiționalul românesc în fața juraților „Chefi la cuțite”

Galerie Foto Cătălina Niculai și Ioan Larionesi sunt rude și, pe lângă faptul că îi unește pasiunea pentru gătit, amândoi preferă rețetele simple, autentice. Diversitatea de arome și influențe a...
Cea mai bună rețetă de ciuperci marinate

Cea mai bună rețetă de ciuperci marinate

Servite simple cu mămăliguță sau cu piure de cartofi, ciupercile marinate sunt un deliciu la masa de prânz sau de seară, scrie clickpentrufemei.ro. De ce ai nevoie pentru ciuperci marinate 1 kg...
PUBLICITATE
  

  

  

Prăjitură cu cremă de vanilie, desertul perfect

Prăjitură cu cremă de vanilie, desertul perfect

Este prăjitura ideală atunci când vrei să găteşti ceva rapid, gustos şi săţios. Umplutura de vanilie îi va încânta chiar şi pe cei mai puţin pofticioşi din familie, scrie...
REȚETA ZILEI: Mini bomboane cu maca

REȚETA ZILEI: Mini bomboane cu maca

Ingredinete: ½ cană semințe de dovleac, ½ cană semințe floarea soarelui, ½ cană fistic, 1 lingură semințe chia, 10 curmale fără sâmburi, 1 lingură pudră de maca, ½...
REŢETA ZILEI: Chifle cu seminţe şi tărâţe

REŢETA ZILEI: Chifle cu seminţe şi tărâţe

Ingrediente: 400 ml apă, 50 ml ulei, 25 grame drojdie, 150 grame tărâţe de grâu, 400 grame făină, 1 praf de sare, 50 seminţe decojite de floarea soarelui, 20 grame seminţe de in. Mod de preparare:...
Chef Florin Dumitrescu transformă celebra sa plăcintă de berbecuț  într-un burger gourmet

Chef Florin Dumitrescu transformă celebra sa plăcintă de berbecuț într-un burger gourmet

Galerie Foto Cel mai rock star dintre chefi are rețeta ideală pentru un concert culinar: pasionat de muzica rock, dar și un gurmand desăvârșit, chef Florin Dumitrescu lansează un meniu concept de burgeri gourmet, cu care...
Un Chef român de 29 de ani concurează pentru prima dată în cea mai importantă competiție mondială dedicată pastelor: Barilla Pasta World Championship

Un Chef român de 29 de ani concurează pentru prima dată în cea mai importantă competiție mondială dedicată pastelor: Barilla Pasta World Championship

Adrian Șișiu, Chef al Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca, va reprezenta pentru prima dată România la Campionatul Mondial de Paste Barilla, una dintre cele mai importante competiții dedicate pastelor la nivel...
REŢETA ZILEI: Tortilla de cartofi

REŢETA ZILEI: Tortilla de cartofi

Ingrediente: 4 cartofi, 1 ceapă, 8 ouă, 1/2 căni ulei măsline, 1 fâşie coajă de lămâie, sare, piper. Mod de preparare: Se taie cartofii felii subţiri, la fel şi ceapa. Se pune uleiul la înc
Foie gras interzis în California! Ce pățesc cei care îl prepară?

Foie gras interzis în California! Ce pățesc cei care îl prepară?

Delicatese culinare puse la index de justiție! Un tribunal din Pasadena a interzis foie gras pe teritoriul Californiei. Decizia urmează unui șir de procese deschise de o asocație de protecție a animalelor care...
Cea mai simplă rețeta de vinete pane

Cea mai simplă rețeta de vinete pane

De ce să nu profităm de toamnă și să testăm o rețetă delicioasă de vinete, legumele vedetă ale acestui sezon minunat? Simplu de pregătit, cu puține calorii și absolut delicioase, vinetele pane sunt...
REŢETA ZILEI: Tăieţei cu legume în stil chinezesc

REŢETA ZILEI: Tăieţei cu legume în stil chinezesc

Ingrediente: 250 gr tăieţei din făină sau orez, 2 căţei usturoi, 1 ceapă medie, 200 gr ciuperci, 1 morcov mare, 350 gr varză, ½ linguriţă ghimbir praf, ¼ linguriţă fulgi de chili, 8 linguri sos...
REŢETA ZILEI: Humus

REŢETA ZILEI: Humus

Ingrediente: 2 conserve de câte 400 de grame de năut, 4 linguriţe de tahini, 2 căţei de usturoi, 1 linguriţă de sare de mare, 6 linguri ulei de măsline, 3 linguri suc de lămâie, praf de Paprika,...
Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Ingrediente 350 g ciuperci, feliate 200 g piept de pui, bucățele 3 căței de usturoi, pisați 2 linguri ulei 80 ml vin alb 3-4 linguri cremă de brânză 2 linguri lapte 1 lingură zeamă de...
Plachie bucovineană (rețeta lui Radu Anton Roman)

Plachie bucovineană (rețeta lui Radu Anton Roman)

Pe Siret și pe Prut e destul pește mare ca și bucovinenii să-i știe bucoavnă. La Paști și Ia Crăciun întâi să mănânci pește sau pasăre, ca să fii ușor ca pasărea și vioi ca peștele. (C...
Serviciul de email marketing furnizat de