x close

Rețeta zilei: Ficăței de pui cu praz

Rețeta zilei: Ficăței de pui cu praz
Ingrediente 500 g ficat de pui 1 buc ardei gras roșu 1 buc praz 1 linguriță sare 1/2 Piper negru măcinat 30 ml ulei de măsline Mod de preparare Spălăm foarte bine ficatul, apoi îl...
Reteta zilei: Creveți gratinați

Reteta zilei: Creveți gratinați

Ingrediente 1 linguriță suc de lămâie dupa gust nucsoară 500 g spanac 250 g creveți Piper negru Sare 300 ml supă de roșii 300 ml vin spumant demi-sec 4 linguri unt Mod de...
Cum preparăm corect pastele ca să nu ne îngrăsăm

Cum preparăm corect pastele ca să nu ne îngrăsăm

Se spune despre pastele făinoase că îngrașă. Că cei care țin diverse regimuri trebuie să se țină departe de acest aliment, însă o dieta sanatoasa trebuie sa contina si carbohidrati,...
PUBLICITATE
  

  

  

Reteta zilei: Salată de pui cu ghimbir

Reteta zilei: Salată de pui cu ghimbir

Ingrediente 200 g piept de pui dezosat 2 buc salată verde 50 g boabe porumb 50 g rucola 1 morcov 1 țelină 30 g ghimbir 20 ml oțet balsamic 1/2 linguriță dulceață de zmeură 30 ml ulei...
Reteta zilei: Salată cu ton și sparanghel

Reteta zilei: Salată cu ton și sparanghel

          Ingrediente 10 buc sparanghel 1 buc ton bucăți 1 buc fasole verde ulei de măsline 1 lămâie 1 legatură pătrunjel/mărar 1 ceapă...
Reteta zilei: Ciocolată de casă cu caju

Reteta zilei: Ciocolată de casă cu caju

Ingrediente după gust rom brun 180 g unt 140 ml apă plată 300 g zahăr 50 g cacao 500 g lapte praf 50 g caju Mod de preparare Amestecați laptele praf și pudra de cacao și treceți-le...
Reteta zilei: Punch roșu

Reteta zilei: Punch roșu

Ingrediente 400 ml Bitter Lemon 15 g scorțișoară 15 g zahăr vanilinat 100 ml suc de portocale 400 ml nectar de cireșe 70 g compot vișine Mod de preparare Se scurg vișinele. Se...
Peştele, pe masa de Sfăntul Nicolae

Peştele, pe masa de Sfăntul Nicolae

In perioadele de post, in zilele cu dezlegare, peştele este unul dintre cele mai cumpărate alimente. Pentru bucureşteni, prin tradiţie, locul de unde pot cumpăra "cel mai bun şi cel mai ieftin peşte"...
Chef Cătălin Scărlătescu a sărbătorit gustul tradiției la Alba Iulia

Chef Cătălin Scărlătescu a sărbătorit gustul tradiției la Alba Iulia

Galerie Foto Chef Scărlătescu este un patriot convins, care nu ratează nicio șansă de a duce mai departe tradițiile culinare și gustul autentic al mâncării românești. Weekend-ul acesta, cu ocazia Zilei...
Rețeta zilei: Mousse de ciocolată

Rețeta zilei: Mousse de ciocolată

Ingrediente 200 g friscă 75 g zahăr pudră 150 g tabletă lapte/amăruie 3  ouă 2 lingurițe Cafea macinata Espresso Mod de preparare Se prepară 50 ml espresso și se lasă la răcit. Se...
Rețeta zilei: Friptură de miel cu piure și măsline

Rețeta zilei: Friptură de miel cu piure și măsline

Ingrediente 50 ml ulei de măsline extra virgin 10 g piper negru 10 g sare 1 kg cartofi dulci 3 buc rozmarin 600 g pulpă de miel 50 g măsline negre 100 g smântână 3 caței...
Reteta zilei: Prajitură cu ciocolată și alune

Reteta zilei: Prajitură cu ciocolată și alune

Ingrediente: 300 ml friscă lichidă 3 buc zahăr vanilinat 280 g zahăr 1 vârf sare 300 g unt 6 buc ouă 350 g alune padure 125 g tableta ciocolată lapte/amăruie 1 portocală Mod de...
Rețeta zilei. Tartă de brânză cu legume şi ciuperci

Rețeta zilei. Tartă de brânză cu legume şi ciuperci

● Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 100 g brânză telemea, 300 g cartofi, 2 ardei graşi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 200 g roşii cherry, 4 ouă, o conservă de ciuperci, o salată verde, 100 ml ulei,...
Reteta zilei: Frigărui de cârnaţi cu mere şi pui

Reteta zilei: Frigărui de cârnaţi cu mere şi pui

● Ingrediente: 300 g cârnaţi pentru bere, 2 piepturi de pui, 3 mere acrişoare, 2 cutii de roşii în suc propriu, sare, piper, ulei de măsline, cimbru, ciuperci, ● Preparare: Încingeţi...
Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

                                Ingrediente piper negru sare 30 ml ulei de masline parmezan 100 ml...
Serviciul de email marketing furnizat de