x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Frigarui de berbecut

Reţeta zilei: Frigarui de berbecut
Ingrediente 200 g carne de berbecut maghiran uscat ulei de masline usturoi uscat seminte de mustar coaja si suc de lime patrunjel 3 ardei capia 200 g telemea de vaca sare, piper...
Reţeta zilei:Curry picant de pui cu orez basmati si chutney de mango

Reţeta zilei:Curry picant de pui cu orez basmati si chutney de mango

Ingrediente 300 ml smantana 200 g iaurt 300 g rosii decojite, cuburi 300 g ardei gras rosu 50 g ardei jalapeno murat 3 cepe medii galbene 1 capatana de usturoi 50 g ghimbir 3 chili...
Reţeta zilei:Placinte cu branza dulce

Reţeta zilei:Placinte cu branza dulce

Ingrediente aluat 500 gr faina 250 ml lapte  3 oua 20 gr drojdie proaspata 1 lgta zahar brut (pt drojdie) un praf sare umplutura: 700 gr branza de vaci 4 lg smantana grasa 50 - 60 ml...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Ingrediente 250 g spaghete integrale 2 linguri ulei de masline 150 g ciuperci champignon 500 g rosii cherry 200 ml suc de rosii 4-5 catei de usturoi frunze...
Ciorba de pasăre cu ouă fierte, pentru masa de Sfinții Împărați

Ciorba de pasăre cu ouă fierte, pentru masa de Sfinții Împărați

Unele credinţe populare stabilesc începutul verii chiar de ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena (21 mai). Tot această zi trebuie privită ca dată-limită la care se mai pot semăna terenurile cu porumb,...
Tartă cu ciocolată. Delicioasă, sănătoasă și nu îngrașă

Tartă cu ciocolată. Delicioasă, sănătoasă și nu îngrașă

Fiindcă problema dulciurilor e cea mai spinoasă când vine vorba de mâncat sănătos și fără să ne îngrășăm, am zis să vă dau din când în când exemple de dulciuri care să respecte toate criteriile...
Rețeta zilei:Somon la cuptor, pe pat de cous-cous

Rețeta zilei:Somon la cuptor, pe pat de cous-cous

Ingrediente 1 bucata somon (150-200 g), cous-cous  1 lime 2 rosii cherry ulei de masline sare piper Mod de preparare Incingem bine gratarul uns cu putin ulei. Punem bucata de somon si doar...
Reţeta zilei: Pui cu sos garam masala

Reţeta zilei: Pui cu sos garam masala

Ingrediente 1/2 de pui 1 ceapă 1 catel de usturoi suc de rosii 200 ml lapte de cocos 1 lingurita cu varf de garam masala 30 ml vin alb sec sare 2 linguri de ulei de...
Reţeta zilei: Ciorbă de legume cu afumatura

Reţeta zilei: Ciorbă de legume cu afumatura

Ingrediente: 1 ceapa 1 morcov 1 dovlecel 2-3 cartofi 500 g afumatura 150 g smantana 70 ml ulei sare marar patrunjel Mod de preparare: Taiem ceapa marunt, iar morcovul il dam pe razatoarea...
Psovnik lipovenesc (rețetă din Delta Dunării)

Psovnik lipovenesc (rețetă din Delta Dunării)

Rușii lipoveni din Romania sunt credincioși ortodocși de rit vechi cunoscuți in intreaga lume sub denumirea de staroveri („de credința veche”) sau staroobreadti („de rit vechi”). Schisma religioasa care...
O reteta usor de pregatit: Gogosi cu oua si ceapa!

O reteta usor de pregatit: Gogosi cu oua si ceapa!

Galerie Foto Este o reteta pentru gospodinele care nu-si permit sa petreaca mult timp in bucatarie. Se obtine un preparat gustos, care poate fi servit cald sau rece.    Este nevoie de urmatoarele ingrediente: O jum...
Reţeta zilei: Supă cremă de broccoli cu sticksuri de bacon

Reţeta zilei: Supă cremă de broccoli cu sticksuri de bacon

Ingrediente: 400 g broccoli proaspat 100 g bacon afumat si uscat ulei de masline 1/2 ceapă 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 legatura de marar verde 4 cartofi potriviti 1 ardei rosu 1 ardei...
Reţeta zilei: Pui marengo

Reţeta zilei: Pui marengo

Ingrediente:  8 bucăți de pui  2 linguri ulei de măsline  2 linguri de unt  2 linguri pastă de roșii  2-3 roșii tăiate cubulețe  200-250 g ciuperci  170 ml...
Rețeta zilei: Negresă

Rețeta zilei: Negresă

Ingrediente:  200g unt 250g zahăr 2 ouă 200g ciocolată topită 100g făină 3 linguri cacao esență vanilie truffle cu cacao Mod dereparare: Untul topit îl amestecăm cu...
Ardei umpluți - rețetă de pe vremea Principatelor Unite (1865)

Ardei umpluți - rețetă de pe vremea Principatelor Unite (1865)

O frumoasă legendă românească spune că Dumnezeu însuși l-ar fi învățat pe om să-și gătească bucatele. Luând chip de om, a fost cel dintâi bucătar, primul creator de rețete și întâiul profesor de...
Serviciul de email marketing furnizat de