x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Echilibrul din farfurie

INVATATURILE MATUSII Produsele de post pot fi gasite in toate magazinele Dragii mei, am intrat intr-o perioada a anului cand trebuie sa fim echilibrati si sa punem in balanta ce am facut bine si...

Bun si sanatos pentru ficat

RETETA CU ADRESA In tratamentul bolilor de ficat, regimul alimentar este unul dintre factorii principali care contribuie la vindecarea sau ameliorarea starii pacientului. Pentru ca unul dintre cititorii nostri, domnul D...

Meniuri cu timbru

17 NOIEMBRIE 2004 Draga redactie, Ma numesc Gabriela Costache si sunt din Bucuresti. Vreau sa va spun ca ideea de a scoate Jurnalul de Bucatarie este mai mult decat buna (cel putin colegele mele abia ast...
PUBLICITATE
  

  

  

Sarbatoarea Ovideniei

CALENDAR GASTRONOMIC Pentru credinciosii ortodocsi, 21 noiembrie reprezinta ziua in care Fecioara Maria a intrat in biserica. Parintii Fecioarei Maria, Ana si Ioachim, au fagaduit ca atunci cand vor avea un copil sa-l...

Postul de bucate si de pacate

POPASURI MONAHALE Zi rece si mohorata de noiembrie. Urcam in tacere dealul ce duce la Patriarhie, calcand cu sfiiciune covorul de frunze ruginii ce se asterne la picioare. Este atata liniste, incat ne auzim doar...

Five o’clock

BARUL CASEI Frigul si-a intrat in drepturi de-a binelea. Si ce te poate incalzi mai bine decat un pahar de votca? VERONICA GUZUN Seara, dupa dus, abia astepti sa te strecori in asternut, cu o...

Postul de bucate si de pacate

POPASURI MONAHALE Zi rece si mohorata de noiembrie. Urcam in tacere dealul ce duce la Patriarhie, calcand cu sfiiciune covorul de frunze ruginii ce se asterne la picioare. Este atata liniste, incat ne auzim doar inimil...

Sarbatoarea Ovideniei

 CALENDAR GASTRONOMIC  Pentru credinciosii ortodocsi, 21 noiembrie reprezinta ziua in care Fecioara Maria a intrat in biserica. Parintii Fecioarei Maria, Ana si Ioachim, au fagaduit ca atunci cand vor avea un c...

Bun si sanatos pentru ficat

 RETETA CU ADRESA  In tratamentul bolilor de ficat, regimul alimentar este unul dintre factorii principali care contribuie la vindecarea sau ameliorarea starii pacientului. Pentru ca unul dintre cititorii...

Echilibrul din farfurie

 INVATATURILE MATUSII  Produsele de post pot fi gasite in toate magazinele Dragii mei, am intrat intr-o perioada a anului cand trebuie sa fim echilibrati si sa punem in balanta ce am facut bine si ce...

Gurmandul in bucatarie. Pastrav-curcubeu la cuptor

Ce loc sa fie mai prielnic unei discutii prietenesti decat bucataria!? Cata vreme se face cafeaua, poti sa vorbesti despre orice iti place. Despre bucate, cu atat mai mult. Deschid usa frigiderului si... amicul meu -...

Salata minunata pentru Caesar

 FAST FOOD   SIMONA CHIRIAC  De ce ne plac salatele? In primul rand pentru ca sunt sanatoase, contin multe vitamine, sunt proaspete si mai ales... nu ingrasa. Nu e de mirare ca acum le poti manca,...

Lectie de gatit

 OCHIUL SOACREI   MONICA ANDRONESCU  Cu voia lui Dumnezeu, iata ca am ajuns si in postul Craciunului. Cu chiu, cu vai am scapat si de petrecerea pe care a dat-o nora-mea de Lasata Secului, iar de...

Tineretea, hrana si elixirul zeilor

 CULTURA SI PIPER   "Singura modalitate de a face fata unei tentatii este sa-i cedezi". Si de-ar fi vorba doar de o simpla tentatie gastronomica ar fi bine, dar aici s-ar parea ca, sedus fiind de farmecul...

RETETE : Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci

  PREPARATE DIN CARNE   CHIFTELUTE CU TARHON SI SOS DE SMANTANA  INGREDIENTE: 400 gr carne de vaca200 gr carne de porco lingura de faina200 gr cartofidoua ouao ceapa mica400 gr...
Pe 7 iunie, Jurnalul împlineşte 25 de ani. Spune-ţi povestea şi te premiem!
Serviciul de email marketing furnizat de