x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Vinuri nobile, baute in stil barbar

La festivalul vinului din Parcul Herastrau, vinurile nobile au venit din toate colturile tarii. Producatorii s-au intrecut in a scoate cepul din PET-uri. Vizitatorii au degustat in paharelele de plastic, soiuri...

Specialitatea zilei - Antricot de vita cu legume

Ingrediente: 6 antricoate, 1 bucata morcov, 1 bucata dovlecel, 2-3 bucati conopida, 1 de ulei, 1 pahar vin, marar, patrunjel, cimbru, sare Dificultate: medie Timp de preparare: 1 h Mod de preparare: Antricoatele...

Inedit - Barmanii din Oradea, scoliti in cocteiluri

25 de barmani angajati ai lantului hotelier "Continental" sunt instruiti in cadrul unui curs organizat de Asociatia Barmanilor si Somelierilor Romani (ABSR). Cursul, desfasurat la Oradea, dureaza cinci zile, intre...
PUBLICITATE
  

  

  

Razboiul polonicelor

Inauguram astazi o pagina, o fereastra catre o lume pe care n-am privit-o cu atentia cuvenita, poate pentru ca ne-a stat prea aproape. O pagina despre bucate si vinuri, despre oamenii din miezul acestui...

Specialitatea zilei - Carpaccio de vitel cu salata rucola si folii de parmezan

Ingrediente: 120 g muschi de vitel, 20 ml ulei de masline extravirgin, o jumatate lamaie, un buchet salata rucola, 30 g parmezan. Grad de dificultate: mediu Timp de preparare: 10 min Mod de preparare: Sucul de...

Testele care vad cancerul

Recent in Statele Unite a fost aprobat un test genetic ce permite identificarea riscului de recidive la pacientele suferinde de cancer al sanului. In cazul in care rezultatul este negativ, aceste paciente ar putea sa...

Surditatea, tratata "dupa ureche"

Pierderea auzului se instaleaza treptat. VArstnicii sunt sfatuiti sa-si verifice anual auzul printr-o audiograma Scaderea auzului, denumita de medici surditate sau hipoacuzie, afecteaza 10% din populatia europeana....

Betisoarele pun in pericol auzul

Igiena urechilor. Aparent este o activitate banala. Banal pare si obiceiul unora de a folosi betisoare de urechi pentru a curata ceara (cerumenul) care se secreta in mod firesc in canalul auditiv. Total gresit, ne spun...
Poveştile Ancorei. Istoria somonului îngropat în nisip

Poveştile Ancorei. Istoria somonului îngropat în nisip

Galerie Foto Dupǎ ce am fǎcut escalǎ într-un port „din Sud”, sǎptǎmâna asta vom cǎlǎtori cât mai aproape de Cercul Polar. Tot mai aproape. (Şi nu neapǎrat în întâmpinarea iernii ce va veni). Plecarea – pe-un...
Poveştile Ancorei. Istoria somonului îngropat în nisip

Poveştile Ancorei. Istoria somonului îngropat în nisip

Galerie Foto Dupǎ ce am fǎcut escalǎ într-un port „din Sud”, sǎptǎmâna asta vom cǎlǎtori cât mai aproape de Cercul Polar. Tot mai aproape. (Şi nu neapǎrat în întâmpinarea iernii ce va veni). Plecarea – pe-un...
Rețeta zilei de sâmbătă. Știucă în sos de vin (rețete românești pe gustul tău)

Rețeta zilei de sâmbătă. Știucă în sos de vin (rețete românești pe gustul tău)

Retete romanesti pe gustul... românilor! Acum, că-i dezlegare la pește - ca-n toate sâmbetele și duminicile acestor săptămâni - retetele romanesti ne sunt cel mai la îndemână.Casa lui Moş Lucaci se sprijină ...
Serviciul de email marketing furnizat de