x close

De Florii mâncăm pește - Rețetă de păstrăv cu salată de țelină

De Florii mâncăm pește - Rețetă de păstrăv cu salată de țelină
Ingredientele pentru salată: 500 g ţelină, două mere, 50 g miez de nucă, două lămâi, o ceapă albă Ingredientele pentru păstrăv: 4 fileuri de păstrăv cu piele, 3 g nucşoară, 4 căţei de...
IDEI PENTRU MASA DE PAȘTI: Friptură de miel cu salată de untișor

IDEI PENTRU MASA DE PAȘTI: Friptură de miel cu salată de untișor

Pentru friptură avem nevoie de următoarele ingrediente: un piept de miel, cu tot cu coaste (aproximativ un kg), 3-4 catei de usturoi, o lingurita cu pulbere de cimbru, o lingurita cu piper alb macinat, sare (...
Rețeta zilei: Cremă de fistic cu mascarpone

Rețeta zilei: Cremă de fistic cu mascarpone

Ingrediente: ● 70 g fistic ● 100 g mascarpone ● 2 gălbenușuri ● 35 g zahăr ● 100 ml frișcă lichidă ● 2 linguri zahăr tos Pentru servit: ● 100 ml frișcă lichidă ● 10...
PUBLICITATE
  

  

  

Gătește festinul de Paște în vase de yena și iepurașul îți aduce un cadou surpriză!

Gătește festinul de Paște în vase de yena și iepurașul îți aduce un cadou surpriză!

Galerie Foto     Orice gospodină adevărată știe că rețetele reușite se datorează într-o mare măsură și vaselor de gătit folosite. Care sunt motivele pentru care vasele termorezistente sunt cele mai...
Rețeta zilei: Curcan cu roșii și măsline

Rețeta zilei: Curcan cu roșii și măsline

 Ingrediente: ● 4 fileuri de curcan ● 4 roșii ● o ceapă ● 2 ardei grași ● 10-15 măsline ● 1/2 legătură pătrunjel ● o lingură oțet balsamic ● cimbru uscat ● sare ●...
Rețeta zilei: Ficăței cu legume

Rețeta zilei: Ficăței cu legume

Ingrediente: ● 500 g ficăței ● o ceapă ● 2 ardei grași de culori diferite ● 100 ml vin ● o legătură ceapă verde ● 4 linguri ulei ● sare ● piper ● 2-3 fire mărar Mod de...
Reţeta zilei:Tartă cu vișine

Reţeta zilei:Tartă cu vișine

Ingrediente. Pentru aluat: ● 325 g făină ● 200 g unt ● 125 g zahăr ● 2 lingurițe esență de vanilie ● 2 gălbenușuri Pentru umplutură: ● 250 g vișine ● un pliculeț gelatină...
Rețeta zilei: Plăcintă cu brânză

Rețeta zilei: Plăcintă cu brânză

Ingrediente:  * un pachet aluat foitaj  * 800 g telemea grasă 3 ouă * ulei pentru uns tava cimbru Mod de preparare: Se unge cu ulei o formă de copt cu pereți mai înalți. Se așază...
Transformă gătitul într-un adevărată plăcere folosind tigaia potrivită! Alimentele lipite pot deveni imediat istorie!

Transformă gătitul într-un adevărată plăcere folosind tigaia potrivită! Alimentele lipite pot deveni imediat istorie!

Orice gospodină adevărată știe că secretul preparatelor gustoase, sănătoase și aspectuoase ține nu doar de talentul culinar, ci mai ales de ustensilele de gătit folosite! De aceea, una dintre cele mai...
Rețeta zilei: Pui în sos butter lemon cu sote de ciuperci

Rețeta zilei: Pui în sos butter lemon cu sote de ciuperci

Ingrediente 1 buc piept de pui 125 gr unt topit patrunjel tocat marunt coaja rasa de lamaie zeama de lamaie  sare piper ciuperci 1/2 ceapa 1 lingura de smantana Mod de...
Secretele unui piure perfect

Secretele unui piure perfect

Un bol de piure poate fi o garnitură perfectă pentru orice tip de carne, scrie Daily Mail. Experţii în gătit au dezvăluit secretele unui piure perfect, cât şi greşelile care pot fi făcute cu...
Reţeta zilei: Mușchiuleț de porc cu ciuperci și măsline

Reţeta zilei: Mușchiuleț de porc cu ciuperci și măsline

Ingrediente: ● 500 g mușchiuleț de porc ● 300 g ciuperci proaspete ● 100 g măsline feliate ● 2 linguri unt ● 2 linguri ulei ● 150 ml vin alb sec ● sare ● piper Mod de preparare: Carnea...
Rețeta zilei: Piept de pui umplut cu brânză de capră

Rețeta zilei: Piept de pui umplut cu brânză de capră

Ingrediente ✽ 4 bucăți piept de pui ✽ 250 g brânză de capră ✽ o legătură pătrunjel ✽ 2-3 fire coriandru ✽ o legătură ceapă verde ✽ 2 căței usturoi ✽ 4 linguri...
6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre

6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre

Chiar şi în mijlocul iernii, ne putem bucura de gustul şi aroma proaspătă a fructelor şi legumelor. Ce noutate – doar la supermarket oricând poţi procura aşa ceva, poate că la asta v-aţi gândit, însă nu...
Borș cu fasole albă (rețetă de post)

Borș cu fasole albă (rețetă de post)

În Postul Mare al Paștilor, creștinii se învrednicesc să se abțina de la consumarea anumitor alimente, precum carnea, ouăle, brânza sau laptele, alegând legume și verdețuri, în rețete sănătoase și...
Pe 7 iunie, Jurnalul împlineşte 25 de ani. Spune-ţi povestea şi te premiem!
Serviciul de email marketing furnizat de