x close

Șase motive să mănânci mai multe stafide

 Șase motive să mănânci mai multe stafide
Săţioase şi gustoase, stafidele pot înlocui cu succes o gustare dintre mese. Ele pot fi adăugate în iaurt, terci sau în cerealele de dimineaţă, dar şi în salate sau sandvişuri. Iată...
 Dieta specială pentru cei „puși pe fugă”!

Dieta specială pentru cei „puși pe fugă”!

Eşti prins în vâltoarea sarcinilor cotidiene şi ai luat în greutate parcă peste noapte? Iată un meniu sănătos şi variat, recomandat chiar de către medicii nutriționiști. Te va ajuta să revii...
Cum să păstrezi roşiile proaspete mai mult timp

Cum să păstrezi roşiile proaspete mai mult timp

Galerie Foto Chef J. Keni Lopez-Alt a descoperit o tehnică inteligentă, uşoară, care ajută la păstrarea roşiilor proaspete pentru mai mult timp. Trucul constă în a le aşeza invers. Keni Lopez-Alt a explicat că,...
PUBLICITATE
  

  

  

REŢETA ZILEI: Supă de dovlecei

REŢETA ZILEI: Supă de dovlecei

Ingrediente: 2 dovlecei (800 gr), 1 ceapă mare, 50 gr unt, 1 lingură vegeta (naturală sau din comerţ), maioneză, 1 iaurt mic, mărar, sare Mod de preparare:  Topiţi untul şi căliţi ceapa tocată mărunt...
 Cum se prepară corect o salată sănătoasă

Cum se prepară corect o salată sănătoasă

Pe perioada verii, salatele reprezintă un preparat plin de gust, savoare și ușor de digerat. Pentru a te bucura de porția ta de sănătate și pentru ca silueta ta să nu aibă de suferit, ține cont de aceste...
 Cum poți slăbi fără să renunți la dulciuri

Cum poți slăbi fără să renunți la dulciuri

De fiecare dată când vrei să slăbești și începi o nouă dietă, tentația în fața dulciurilor este din ce în ce mai mare. Acum este posibil să slăbești fără să renunți la micile tale...
 Cât zahăr avem voie. Sfatul specialiștilor

Cât zahăr avem voie. Sfatul specialiștilor

Majoritatea alimentelor conţin zahăr ascuns. Prin urmare, organismul nostrum nu primeşte aport de zahăr doara tunci când mâncăm dulciuri. Iată ce consecinţe are abuzul de zahăr şi cât avem...
REŢETA ZILEI: Salată de căpşuni cu portocale şi mentă

REŢETA ZILEI: Salată de căpşuni cu portocale şi mentă

Ingrediente: 3 portocale, 350 gr căpşuni, 2 linguri zahăr, 2 fire mentă, 1 linguriţă cu vârf amidon Mod de preparare: Într-o cratiţă se stoarce sucul unei portocale. În suc se răzuieşte...
REŢETA ZILEI: Păstăi scăzute cu usturoi

REŢETA ZILEI: Păstăi scăzute cu usturoi

Ingrediente: 800 gr păstăi galbene, 8 căţei usturoi, 1 linguriţă boia dulce, ½ linguriţă piper, sare, ¼ legătură pătrunjel, 2 fire mărar, 4 linguri ulei. Mod de preparare: Se curăţă...
REŢETA ZILEI:  Supă cremă de morcovi

REŢETA ZILEI:  Supă cremă de morcovi

Ingrediente: 500 gr morcovi, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 2.5 căni supă de pui (vită sau legume), 1 cm ghimbir, ½ lămâie, 2 linguri ulei, sare şi piper. Mod de preparare: Se curăţă morcovii...
Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)

Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)

Povești de vilegiatură și rețete de la malul mării, iată o ofertă irezistibilă pentru acest mijloc de Cireșar, căci cine n-ar vrea să fie, preț de-o masă de pește, pe-o terasă unde bate briza marină, să...
Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)

Tăiței cu varză este o mâncare tradițional românească, de pe vremea bunicilor, simplă de realizat și extrem de gustoasă. Mie mi-a dat sa gust, prima data, taieteii astia fabulosi - nu uitati sa punet...
Turnedo Rossini  (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)

Turnedo Rossini (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)

După libații cu „Asti Spumanti” la dejun, salonul de muzică, molcomit în penumbra luminoasă a verii, s-a lăsat învăluit in songurile unui piano forte, când Afonso Castaldi, maestro, ve...
REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña

REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña

Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine...
Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu

Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu

Până spre sfarsitul deceniului al doilea al veacului trecut, cofetariile erau destul de rare in Bucuresti. Si, printre cele putine, Casa Capsa isi avea povestea ei,,, Exista insa pe atunci o breasla a...
Serviciul de email marketing furnizat de