x close

Rețeta zilei : Ruladă din fleică de porc

Rețeta zilei : Ruladă din fleică de porc
Galerie Foto Ingrediente  1 kg fleică de porc împănată și cu șorici, condimente pentru carne de porc, 4-5 căței de usturoi,3-4 foi de dafin, 100 ml ulei, 100 ml apă, 200 ml vin roșu Mod de preparare...
Când e indicat să iei ultima masă a zilei

Când e indicat să iei ultima masă a zilei

Dacă îți dorești să pierzi kilogramele acumulate, e important să ai un program de masă bine stabilit. De la ce oră e recomandat să nu mai mănânci nimic afli în cele ce urmează, scrie...
Cum să cureți o tigaie arsă, rapid și simplu. Cratiţele tale vor arăta ca noi

Cum să cureți o tigaie arsă, rapid și simplu. Cratiţele tale vor arăta ca noi

Orice gospodina stie ca o tigaie arsa se curata greu si este nevoie de efort si detergenti speciali.   Cele mai multe gospodine cauta cele mai bune solutii pentru curatarea vaselor. Iata una dintre aceste...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețeta zilei : Chifteluţe cu ton

Rețeta zilei : Chifteluţe cu ton

Chifteluţe cu ton. Ingrediente :1 ceapă mică, tăiată fin, 25 g unt, 2 conserve de ton în ulei (scurs bine), 3 fire ceapă verde, mărar şi pătrunjel verde, 1 ou bătut, 50 g pesmet, sare, piper Mod...
Rețeta zilei : Fasole verde în bacon afumat

Rețeta zilei : Fasole verde în bacon afumat

Ingrediente -  1 kg fasole verde, 500 g bacon afumat, feliat subțire, sare, piper multicolor, 100 g unt Mod de preparare  Fierbem fasolea verde, în apă clocotită cu sare, doar până...
Rețeta zilei :  Tocăniţă de vinete

Rețeta zilei : Tocăniţă de vinete

Galerie Foto Tocăniţă de vinete. Ingrediente: 3 vinete coapte şi scurse, 1 dovlecel, 3 cepe tăiate solzişori, 3 ardei tăiaţi fâşii, 1 morcov ras, 100 ml ulei de măsline,...
Rețeta zilei: Aripioare cu miere și chimbir

Rețeta zilei: Aripioare cu miere și chimbir

Ingrediente: 25 aripioare de pui ,1 legatura ceapă verde, 5 linguri miere, 2 linguri sos de soia, 1 ardei iute roșu, 1bucată de 2 cm ghimbir ras , câteva crenguțe cimbru (frunze) Amestecă toate...
 Rețeta zilei: Salată de Paste Farfalle cu Prosciutto Crudo

Rețeta zilei: Salată de Paste Farfalle cu Prosciutto Crudo

Ingrediente: 340g paste farfalle, 200g șuncă, 1 linguriță muștar,3 linguri maioneză, 200g  giardiniera (legume murate în oțet),1/2 lămâie, 3,5 linguri ulei de măsline extra virgin,sare și...
Rețeta zilei : Mini pizza cu anșoa și mozzarela

Rețeta zilei : Mini pizza cu anșoa și mozzarela

  Ingrediente: 500g făină, 250ml apă, 15ml ulei de măsline, 10g sare, 20g zahăr,3g drojdie uscată, 200ml sos roșii, 150g anșoa, 200g mozzarella. Mod de preparare: Se amestecă apa cu uleiul de...
Rețeta zilei : Rizotto cu ciuperci

Rețeta zilei : Rizotto cu ciuperci

Ingrediente: 500 g ciuperci, 320 g orez pentru rizotto, o ceapă, 30 g unt, un litru supă de legume, 5 linguri vin alb, 3 linguri parmezan, 2 căței de usturoi, 4 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare, pipe...
Rețeta zilei: Pui mexican

Rețeta zilei: Pui mexican

Ingrediente 4 bucăți piept de pui dezosat, sos italian picant, ardei gras tocat, ardei iute tocat, 1 cățel de usturoi făcut mujdei, o jumătate de ceapa, un kilogram de orez galben, sare și piper, 2 linguri ulei...
Rețeta zilei : Frigărui de creveți cu sos de mango

Rețeta zilei : Frigărui de creveți cu sos de mango

Ingrediente 1 kilogram de creveti, 2 linguri sos Sriracha, 2 linguri ulei de măsline,2 caței de usturoi,1/2 lingurita miere (sau zahar), 5 fire patrunjel, sare, piper negru Sos de mango 1/2 mango mare...
Rețeta zilei: Gazpacho

Rețeta zilei: Gazpacho

  INGREDIENTE:450g roșii, 1 cățel de usturoi, 2 fire pătrunjel sau busuioc, 1 lingură paste tomate, ¼ castravete cojit și tocat,300ml suc de roșii, 2 cepe verzi tocate,1 ardei gras,15 ml suc de...
Rețeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi,1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri

REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri

Ingrediente: 6 cartofi medii, puţin ulei, sare, piper, piment d’espelette. Mod de preparare: Se spală cartofii bine, fără să îi curăţaţi de coajă, şi se taie în două pe lungime. Miezul se...
Serviciul de email marketing furnizat de