x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețetă de la Chef Paul Siserman - Tocăniță de burtă

Rețetă de la Chef Paul Siserman - Tocăniță de burtă

24 Aug 2016   •   18:17
Rețetă de la Chef Paul Siserman - Tocăniță de burtă

Ingrediente: 10 porții

slănină afumată 0,5 kg

burtă de vită 2 kg

ceapă 0,5 kg

ardei roșu 150gr

roșii 150gr

usturoi 20 gr

pastă ardei iuți 00gr

pastă ardei dulci 200 gr

foi dafin 2-3buc

chimion7,5 gr

apă 0,5lt

Mod de preparare:

Se taie în bucăți mici slănina și se călește puțin în oală, apoi se adaugă ceapa tocată mărunt, ardeii și roșiile, foile de dafin și cremele de ardei și apa. După jumătate de oră de fiert, se poate adaugă burta, chimenul și încă jumătate de litru de apă și se potrivește de gust. Apoi se lasă la fiert până ajunge la consistența unei tocănițe.

Se servește cu pâine (de casă, dacă e posibil) și ardei iute.

×