x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Panna Cotta

REŢETA ZILEI: Panna Cotta

12 Noi 2016   •   18:00
REŢETA ZILEI: Panna Cotta
Sursa foto: wikipedia

Ingrediente:

600 ml smântână lichidă, 80 ml lapte, 100 g zahăr, praf de gelatină, 2 ml esență de vanilie

Mod de preparare:

Pudra de gelatină de amestecă cu laptele, iar smântâna se pune într-un vas cu fundul gros, se adaugă zahărul și se lasă la foc mic. După ce smântâna dă în clocot, se pune laptele și se mai lasă un minut ca să se omogenizeze, iar la final se adaugă esența de vanilie. Compoziția se pune în forme de prăjituri din silicon, de metal sau plastic, se lasă la răcit, iar după ce ajung la temperatura camerei, formele se pun în frigider pentru cel puțin patru ore. Se scot din forme și se servesc cu toppingul dorit.

Încearcă șREŢETA ZILEI: Banana bred

REŢETA ZILEI Clătite bănăţene

REŢETA ZILEI: Mere umplute cu migdale

 

×